دسته بندی ها: اخبار سلامتی

۱۹ دی ۱۴۰۱ توسط مدیر سایت 0 دیدگاه

در انتخاب جراح عمل زیبایی به این نکات حتما توجه کنید

نکات مهم برای انتخاب جراح عمل زیبایی و فوق تخصص جراحی پلاستیک

سپردن بدن خود به دستان جراح زیبایی و یا جراح پلاستیک یک عمل پیش پا افتاده نیست. لذا ضروری است که پزشک خود را با دقت انتخاب کنید. زیبایی اندام و چهره، چیزی نیست که بتوان آن را به دست هر پزشکی سپرد. چون نتیجه عمل، رابطه مستقیمی با اعتماد به نفس، زیبایی، روابط اجتماعی و بازخورد اجتماع دارد. بنابراین انتخاب فوق تخصص جراحی پلاستیک مناسب، مهم ترین کاری است که در ابتدا باید انجام دهید. دکتر علی پرند یکی از بهترین جراحان زیبایی و پلاستیک ایران است که از طریق سایت dr-parand.com می توان با وی وقت ملاقات و مشاوره داشت. در این مقاله به نکاتی که در انتخاب جراح عمل زیبایی و جراح پلاستیک باید توجه کرد خواهیم پرداخت.

جراحی زیبایی و جراحی پلاستیک چیست؟

اگرچه جراحی زیبایی اکثر جراحی های پلاستیک را تشکیل می دهد؛ اما در واقع جراحی های ترمیمی، جراحی دست، جراحی جمجمه صورت و درمان سوختگی نیز در حوزه جراحی پلاستیک قرار دارند. جراحی ترمیمی شامل ترمیم تمام ضایعات اکتسابی یا مادرزادی بافت و اندام است که بر پوست، زیر پوست و استخوان‌های سطح بدن تأثیر می‌گذارد.
به عنوان مثال، توده های عروقی مانند انگشت متصل، سوختگی های تروماتیک، برش ها و پارگی های مختلف اندام، زخم های مزمن و همانژیوم در این رشته جراحی هستند. از سوی دیگر، جراحی زیبایی شامل جراحی ها و تلاش برای زیباتر کردن بیشتر ظاهر بدن و به کمال رساندن آن می شود. هدف اصلی در اینجا بیشتر زیبایی شناختی است تا مشکل پزشکی.
جراحی پلاستیک رشته وسیعی است که تمامی این حوزه ها را پوشش می دهد. در طول دوره آموزش تخصصی جراحی پلاستیک، آموزش جراحی زیبایی نیز ارائه می شود. نگرانی ‌های زیبایی گاهی اوقات می‌ توانند بیماری ‌هایی را همراه با مشکلات پزشکی نشان دهند. برای مثال، مشکلات پزشکی و زیبایی شناختی را می توان با هم حل کرد؛ مانند اصلاح جراحی سینه های بسیار بزرگ یا بازسازی یک بدن بیش از حد چاق.
بر این اساس، حفظ عملکرد یک اندام و همچنین اصلاح زیبایی آن بسیار مهم است. به عنوان مثال، در جراحی زیبایی بینی هنگام فرم دادن به بینی، مشکلات تنفسی هم باید اصلاح شوند. جراحی پلاستیک به دلیل ماهیت خود با اختلالات پاتولوژیک مانند اختلالات بافتی در بدن عمومی، اسکارهای جراحی بعد از عمل جراحی، افتادگی ناشی از ضربه، می تواند مداخلات زیبایی را هم متناسب با نیاز بیمار انجام دهد.
برای عمل زیبایی و جراحی پلاستیک، دکتر علی پرند به عنوان فوق تخصص جراحی پلاستیک، پزشک منتخب بیماران بوده که از طریق سایت dr-parand.com می توان با وی قرار ملاقات و مشاوره داشت.

جراحی پلاستیک و ترمیمی چه بیماری هایی را درمان می کند؟

  • اختلالات پلک
  • زخم های باز پس از ضربه و بیماری
  • شکستگی های صورت پس از ضربه و درمان جراحی آنها
  • سرطان های پوست و درمان جراحی
  • اختلالات عملکردی پس از سانحه دست و جراحی دست
  • میکروسرجری (پیوند بافت، عصب و ترمیم عروق)
  • درمان جراحی تومورهای پوستی
  • ناهنجاری های مادرزادی یا اکتسابی (شکاف لب، شکاف کام، انگشتان چسبیده مادرزادی)
  • سوختگی ها و اسکارهایی که باعث ناهنجاری های عملکردی و بدشکلی می شوند

برای جراحی پلاستیک و ترمیمی می توانید از طریق سایت dr-parand.com با دکتر علی پرند به عنوان فوق تخصص جراحی پلاستیک، قرار ملاقات و مشاوره داشته باشید.

تجربه پزشک؛ مهم ترین عامل انتخاب

عواملی وجود دارد که مستقیماً به موفقیت عمل زیبایی بستگی دارد. مهم ترین این عوامل تجربه پزشک است. افرادی که تصمیم به انجام عمل زیبایی دارند باید در انتخاب پزشک به معیارهای زیر توجه کنند؛

  • جراحان پلاستیک به رشته های خاص خود تقسیم می شوند. تقسیم بندی به رشته ها نشان می دهد که پزشکان در زمینه مربوطه خدمات ارائه می دهند و تخصص خود را در این زمینه انجام می دهند. به همین دلیل ابتدا باید جویا شوید که پزشک در چه زمینه جراحی پلاستیک و یا زیبایی متخصص است.
  • تجربه پزشک زمان بهبودی و موفقیت عمل را افزایش می دهد. بنابراین، باید از تجربه پزشک آگاه شوید.
  • از پزشک درخواست کنید موارد قبلی را در عمل های مشابه ارائه نماید.
  • به طور معمول، جراحان پلاستیک با توافق با بیمارستان ها عمل می کنند. به همین دلیل باید متوجه شوید که پزشک، جراحی را در کدام بیمارستان انجام می دهد.

تجربه دکتر علی پرند به عنوان فوق تخصص جراحی پلاستیک، معیاری است که اغلب بیماران وی به آن استناد کرده اند. برای ارتباط با وی می توانید از طریق سایت dr-parand.com اقدام نمایید.

چرا نقش دکتر در عمل های زیبایی مهم است؟

هدف از عمل زیبایی به دست آوردن ظاهری طبیعی و زیباست. شکل گیری طبیعی مورد انتظار پس از عمل کاملاً به مهارت جراح بستگی دارد. به همین دلیل، قطعاً باید پزشکانی را انتخاب کنید که از مهارت های پیشرفته برخوردار باشند. عاملی که مستقیماً بر هزینه عمل تأثیر می گذارد، جراح است. حتما باید هزینه جراح را در نظر بگیرید. اگرچه جراحی های زیبایی یکسان هستند؛ اما روش ها قطعا استاندارد نیستند. انتخاب جراح مناسب هم از نظر سلامتی و هم از نظر زیبایی بسیار مهم است.
دکتر علی پرند به عنوان فوق تخصص جراحی پلاستیک، در شکل گیری طبیعی عمل زیبایی و پلاستیک شما نقش مهمی را ایفا می کند. از طریق سایت dr-parand.com می توان با وی قرار ملاقات و مشاوره داشت.

pic 4 - در انتخاب جراح عمل زیبایی به این نکات حتما توجه کنید

جراحی پلاستیک و نکات مورد توجه برای انتخاب آن

ارتباط جراح پلاستیک و بیمار چگونه باید باشد؟

جراحی های زیبایی عمل های بسیار مهمی هستند که بر وضعیت روانی افراد تاثیر می گذارند. خصوصاً جراحی هایی که نتایج ناموفق داشته باشد ضررهای مالی و معنوی زیادی را به همراه دارد. به همین دلیل قبل و بعد از عمل باید ارتباط بسیار خوبی بین بیمار و پزشک برقرار شود. بیمار باید به پزشک خود بگوید که چه انتظاری از عمل دارد. عدم ارتباط پزشک و بیمار پیامدهای منفی را در پی خواهد داشت. جراحان پلاستیک باید بیماران خود را قبل و بعد از عمل به دقت تحت نظر داشته باشند و تمام درمان های لازم را اعمال کنند. با درک خواسته های بیمار، پزشک باید بتواند در مورد دقیق ترین روش جراحی که ممکن است برای بیمار مناسب باشد تصمیم بگیرد.
دکتر علی پرند به عنوان فوق تخصص جراحی پلاستیک، ارتباط مطلوبی با بیماران خود داشته که منجر به نتایج موفق جراحی شده است. برای ملاقات با او می توانید از طریق سایت dr-parand.com اقدام کنید.

ویژگی هایی که جراحان پلاستیک باید داشته باشند

جراحان پلاستیک باید ویژگی های خاصی داشته باشند. اول اینکه شنونده خوبی باشند. به انتظارات و شکایات بیمار گوش داده و راه حل مناسب را پیشنهاد دهند. اگر فرم بدن و عمل های مورد نظر برای بیمار مناسب نیست، باید به درستی هدایت شود و روی طبیعی ترین نتیجه متمرکز شود. ساختار ابرو، شکل بینی، ساختار سینه و پرکردگی مطلوب نمی تواند برای همه یکسان باشد. به همین دلیل پزشکان آینده نگر و با تجربه باید شکل مورد نظر را در طبیعی ترین حالت به بیمار نشان دهند.
دکتر علی پرند، فوق تخصص جراحی پلاستیک دارای تمام ویژگی هایی است که یک جراح باید داشته باشد و یکی از بهترین پزشکان در رشته خود است. برای رضایت از نتیجه عمل باید پزشک مناسب و قابل اعتمادی را انتخاب کنید. در غیر این صورت ممکن است دچار خسارات مادی و معنوی شوید.
دکتر علی پرند با سابقه درخشان در حوزه زیبایی و ترمیمی، فوق تخصص جراحی پلاستیک از دانشگاه علوم پزشکی مشهد بوده و دارای بورد تخصصی جراحی عمومی از دانشگاه علوم پزشکی شیراز است. همچنین دارای دانشنامه پزشکی عمومی از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و فارغ التحصیل سازمان استعدادهای درخشان(سمپاد) کرمان است.

نکات مهم برای انتخاب جراح پلاستیک مناسب

برای اطمینان از مراقبت با کیفیت که مطابق با استانداردها و پروتکل های جراحی تعیین شده توسط مقامات قانونی است؛ قبل از اینکه حتی برای بزرگ کردن سینه، لیپوساکشن یا بزرگ کردن باسن زیر تیغ جراحی بروید، بسیار مهم است که از روند جراحی و همچنین تخصص جراح آگاه باشید. پزشکان زیادی عمل جراحی زیبایی و جراحی پلاستیک را انجام می دهند. سوال اینجاست که از بین این جراحان به کدام یک می توان اعتماد کرد؟ برای انتخاب آن چه معیارهایی را باید در نظر گرفت؟ دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک، پزشک مورد اعتماد بسیاری از علاقه مندان به زیبایی بوده که برای ملاقات با او می توانید از طریق سایت dr-parand.com اقدام کنید. در اینجا چند نکته برای انتخاب جراح زیبایی مناسب آورده شده است.
یک جراح به رسمیت شناخته شده را انتخاب کنید
مشروعیت پزشکی که از شما مراقبت خواهد کرد اولین نکته به شمار می آید. بررسی مدارک و مهارت های پزشک مهم ترین موضوع برای انتخاب فوق تخصص جراحی پلاستیک مناسب است.

اعتبار جراح پلاستیک را بررسی کنید

علاوه بر این شناخت قانونی، معیار دیگری که به شما در انتخاب جراح زیبایی کمک می کند شهرت است. شیوه دهان به دهان شما را به پزشکانی راهنمایی می کند که بازخورد خوبی از بیماران خود دریافت کرده اند. به وسیله وب سایت dr-parand.com به راحتی می توان در مورد مهارت های فوق تخصص جراحی پلاستیک انتخاب شده پی برد.

به تخصص های جراح پلاستیک علاقه مند باشید

جراحی زیبایی به تنهایی یک تخصص در جراحی پلاستیک است. خدمات جراحی زیبایی بسیار نادر بوده و انتخاب شما باید در نظر گرفته شود که جراح کجا آموزش دیده است. داشتن فوق تخصص، تضمینی برای کیفیت نیست و جراح باید ذهن باز داشته باشد تا جراحی زیبایی به طور کامل انجام شود.
از ویژگی های انسانی جراح غافل نشوید
البته مهارت های فردی فوق تخصص جراحی پلاستیک که از شما مراقبت خواهد کرد ضروری است؛ اما این تنها ویژگی های لازم جراح نیست. ویژگی های انسانی او نیز بسیار مهم است. آیا هنگام صحبت با او احساس اعتماد به نفس می کنید؟ آیا پزشک تان سعی کرده تا در مورد شما، انگیزه‌ ها و پیشینه ‌تان اطلاعات بیشتری کسب کند؟ گوش دادن با دقت به درخواست بیمار، قبل از هر تصمیم جراحی ضروری است و فقط یک جراح آموزش دیده آن را برای شما به ارمغان می آورد.

توانایی برقراری ارتباط دقیق و صبورانه با بیمار

پزشکی را انتخاب کنید که توانایی برقراری ارتباط دقیق و صبورانه با بیماران خود را داشته باشد. دکتر علی پرند به عنوان فوق تخصص جراحی پلاستیک، ارتباط صبورانه و دقیقی با بیماران خود داشته که منجر به نتایج موفق جراحی شده است. برای ملاقات با او می توانید از طریق سایت dr-parand.com افدام کنید.

pic 2 - در انتخاب جراح عمل زیبایی به این نکات حتما توجه کنید

متخصص جراحی زیبایی، بررسی صلاحیت و فاکتورهای مهم

از مراحل جراحی خود مطلع شوید

وقتی زمان خرید خانه یا ماشین فرا می رسد، سؤال می کنیم، تجزیه و تحلیل کرده و تا حد امکان اطلاعات جمع آوری می نماییم. پس چرا در مورد بدن و سلامتی خود دست به تحقیق نزنید؟ از طریق تالارهای گفت و گوی آنلاین در سایت dr-parand.com از مراحل جراحی خود توسط دکتر علی پرند به عنوان فوق تخصص جراحی پلاستیک مطلع شوید. همچنین شنیدن توصیه‌ های اطرافیان، برای اطمینان از برآورده شدن نیازهای جراحی ضروری است.
در اولین مشاوره، از جراح خود نه تنها در مورد جراحی که می خواهید انجام دهید، بلکه در مورد کیفیت محصولات نیز اطلاعات بیشتری کسب کنید. همچنین از او بخواهید که روند جراحی و خطراتی که ممکن است با آن همراه باشد را با جزئیات توضیح دهد. این وظیفه یک جراح مسئولیت پذیر است که به تمام سوالات شما پاسخ دهد و به درخواست های شما و همچنین وضعیت سلامتی شما احترام بگذارد.

به شرایط محیط جراحی اهمیت بدهید

در نهایت، محیطی که در آن جراحی خود را انجام خواهید داد نیز بسیار مهم است. محیط بیمارستان برای همه خوشایند نیست؛ اما برخی از کلینیک ها محیطی گرم را ارائه می دهند؛ جایی که همه چیز برای ایجاد احساس راحتی در بیماران انجام می شود و می توانند دوران نقاهت خود را در مکانی دلپذیر تجربه کنند.

جمع بندی

زیبایی، مقوله ای نیست که بتوان از آن ساده گذشت. انتخاب صحیح جراح عمل زیبایی و فوق تخصص جراحی پلاستیک در روند ادامه زندگی تان بسیار حائز اهمیت است. دکتر علی پرند به عنوان فوق تخصص جراحی پلاستیک با سابقه درخشان در خصوص جراحی زیبایی و ترمیمی یک پزشک معتمد برای جراحی زیبایی و پلاستیک محسوب می شود. برای تعیین ملاقات و انجام مشاوره به وب سایت dr-parand.com مراجعه نمایید.

۲۹ مهر ۱۴۰۱ توسط مدیر سایت 0 دیدگاه

عارضه ای که زنان از طرح آن با پزشک خجالت می کشند

عارضه ای که زنان از طرح آن با پزشک خجالت می کشند

به گزارش خبرگزاری مهر، شهرزاد زاده‌مدرس، با اشاره به اینکه افتادگی لگن که در برخی موارد از آن به عنوان افتادگی مثانه یاد می‌شود، ناشی از شل شدن عضلات نگهدارنده کف لگن است، اظهار کرد: بی اختیاری ادرار به دنبال سرفه یا عطسه، خنده، از جا بلند شدن و احساس عدم رضایت جنسی از نشانه‌های این عارضه است.

وی با بیان اینکه افتادگی لگن زمانی رخ می‌دهد که لگن از جایگاه اصلی خود پایین‌تر بیاید و به دیواره واژن فشار بیاورد، افزود: مثانه، میزراه (پیشابراه)، راست روده، رحم، واژن و روده کوچک اندام‌هایی هستند که ممکن است افتادگی لگن عملکرد آنها را نیز درگیر کند.

استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: افتادگی لگن گاهی محدود به یک اندام می‌شود و گاهی چندین عضو را درگیر می‌کند ولی این عارضه عمدتاً در زنان مشاهده می‌شود و در بانوان بالای ۵۰ سال شایع‌تر است.

وی افزود: افتادگی لگن با نشانه‌های دیگری نیز همراه است به طور مثال برخی از زنان به محض احساس ادرار، باید سریعاً خود را به دستشویی برسانند، این مشکل نوع دیگری از بیماری‌های لگنی است.

فوق تخصص زنان و ناباروری، با تاکید بر اینکه هر نشانه و یا بروز مشکل ادراری صد درصد از نشانه‌های افتادگی لگن نیست گفت: شل شدگی عضلات کف لگن می‌تواند منجر به تغییرات آناتومیک شود ولی این موضوع لزوماً به این معنا نیست که حتماً باید بی‌اختیاری ادراری همراه باشد.

احساس فشار روی دیواره واژن، احساس مبنی بر افتادن و بیرون زدن چیزی از واژن، آمیزش دردناک (دیسپارونی)، بی‌اختیاری ادرار، تغییرات در دفع برای مثال یبوست، درد پایین شکم و احساس پر بودن پایین شکم از نشانه‌های رایج افتادگی لگن است که این عضو هیئت علمی دانشگاه به آن اشاره کرد و هشدار داد: بیرون زدن بافت از دهانه واژن از نشانه‌های پیشرفت عارضه افتادگی لگن است که نیاز به درمان فوری دارد.

زاده‌مدرس به عوامل زمینه‌ساز ایجاد مشکل افتادگی لگن اشاره کرد و افزود: مشکلات زمینه‌ای، ژنتیک وهورمون‌ها نقش مهمی در ایجاد افتادگی لگن دارد.

فوق تخصص زنان و ناباروری، با بیان اینکه هورمون استروژن اثرات مثبتی بر تقویت بافت لگن دارد، اضافه کرد: با نزدیک شدن به سن یائسگی، برداشت تخمدان‌ها و یا هر شرایطی که به کاهش ترشح استروژن منجر می‌شود، ممکن است نشانه‌های بی‌اختیاری ادرار بروز کند، این علامت‌ها لزوماً با افتادگی رحم یا لگن در ارتباط نیست.

وی گفت: افتادگی رحم یا لگن در زنان می‌تواند ناشی از چاقی، زمینه‌های ژنتیکی، حاملگی (نه زایمان یا روش زایمان)، ورزش‌های سنگین، یبوست مزمن یا تقلای شدید هنگام دفع، سرفه مزمن، استعمال دخانیات، تومور لگن، جراحی لگن، اختلال‌های عصبی، بالا رفتن سن، یائسگی و سابقه خانوادگی باشد بنابراین هر علتی که فشار داخل شکم را بالا ببرد می‌تواند عاملی برای ایجاد آن باشد.

زاده‌مدرس تاکید کرد: مهم‌ترین موضوع در ایجاد افتادگی لگن زمینه ژنتیکی فرد و ساختار بدنی اوست.

وی به روش‌های درمانی افتادگی لگن یا رحم اشاره کرد و گفت: باید زمینه بروز ایجاد این مشکل بررسی شود معمولاً اگر ترکیبی از عوامل مختلف باشد بهترین روش جراحی است ولی نکته اینجاست که در برخی موارد با کمک ورزش‌های لگنی، فیزیوتراپی، روش‌های نوین اصلاحی و یا درمان‌های دارویی می‌توان وضعیت و قدرت انقباضی مثانه را افزایش داد.

استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: آموزش تقویت عضله‌های کف لگن و نحوه منقبض کردن آنها این امکان را مهیا می‌کند که عضله‌ها قوی‌تر شوند تا فرد بتواند بر اندام‌های لگن در طول فعالیت‌های روزمره کنترل داشته باشد.

منبع

۲۹ مهر ۱۴۰۱ توسط مدیر سایت 0 دیدگاه

ابلاغ تعرفه دندانپزشکی برای اولین بار در کشور

ابلاغ تعرفه دندانپزشکی برای اولین بار در کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، قاسم صادقی، در اجلاس معاونین درمان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در هتل قلب تهران، گفت: هدف کلان و راهبرد اصلی ما در حوزه دندانپزشکی دسترسی عادلانه مردم به خدمات و توسعه و بهبود نظام ارائه خدمات است.

وی افزود: هدف کمّی نیز افزایش سالیانه ۱۰ درصدی به خدمات دندانپزشکی در بخش دولتی نسبت به سال پایه خواهد بود.

رئیس اداره دندانپزشکی معاونت درمان وزارت بهداشت با اشاره به اینکه چند برنامه از ۲۲ برنامه طرح عدالت و تعالی در پنج دانشگاه علوم پزشکی کشور پایلوت می‌شود، بیان کرد: استقرار نظام یکپارچه خدمات دندانپزشکی در بخش دولتی بر اساس نظام ارجاع و سطح بندی خدمات و مراکز دندانپزشکی، اعتباربخشی و رتبه بندی این مراکز، ارتقای وضعیت کنترل عفونت در این مراکز، توسعه نظارت و ارزیابی هوشمند مراکز و لابراتوارهای دندانپزشکی، محاسبه شاخص هزینه جغرافیایی به منظور تعدیل منصفانه تعرفه‌های استانی، برنامه‌های مذکور هستند.

صادقی با بیان اینکه ۱۵ دانشگاه در طرح مقیمی دندانپزشکی از ساعت ۸ صبح تا ۸ شب خدمات ارائه می‌دهند، یادآور شد: در راستای الزامات اجرای طرح عدالت و تعالی نظام سلامت تشکیل قرارگاه سلامت دهان و دندان به منظور راهبری این طرح و ارتقای جایگاه تشکیلاتی اداره دندانپزشکی، انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه از ۷۰۰ خدمت حوزه دندانپزشکی ۲۶۷ خدمت تعرفه دار شده است، گفت: برای اولین بار آذر ماه امسال تعرفه دندانپزشکی بعد از ۴۰ سال ابلاغ شد و جز حرفه‌ای را در همه بخش‌ها یکسان دیده ایم.

رئیس اداره دندانپزشکی معاونت درمان وزارت بهداشت اظهار کرد: به جز کلینیک‌ها بالغ بر ۲۴ هزار مطب دندانپزشکی در کشور داریم که در سال ۱۴۰۰ از این مراکز ۳۰ هزار بازدید انجام شده است.

وی افزود: در جهت حمایت ارائه خدمات دندانپزشکی به بیماران خاص نیز ۳۵ میلیارد تومان به دانشگاه‌ها اعطا شده است.

صادقی اظهار کرد: از سال ۹۳ برنامه ایجاد کلینیک‌های دندانپزشکی اجرایی شده که هم اکنون ۱۰۲ کلینیک فعال و ۱۷۳ کلینیک غیرفعال داریم و ۵۳ کلینیک نیز در دولت سیزدهم ایجاد شده است.

وی ادامه داد: افزایش پوشش بیمه پایه خدمات دندانپزشکی، بروز رسانی و تعرفه گذاری خدمات جدید، تعرفه گذاری خدمات لابراتوار دندانپزشکی، تبدیل وضعیت دانشگاه‌های دندانپزشکی از آموزشی به آموزشی، درمانی، ایجاد حداقل یک مرکز دندانپزشکی تحت بیهوشی در کلیه دانشگاه‌ها، توسعه بخش دندانپزشکی در بیمارستان‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی، توسعه ارائه خدمات دندانپزشکی به بیماران خاص و صعب العلاج، استقرار سامانه خدمات الکترونیک خدمات دندانپزشکی بر پایه زیرساخت سپاس DIS، تدوین مدل یکپارچه و بهینه توزیع نظام مند نیروهای طرحی و تخصصی دندانپزشکی بر اساس نیازسنجی، عملکرد و برنامه‌های توسعه‌ای دانشگاه‌های علوم پزشکی، برنامه‌های عملیاتی اداره دندانپزشکی معاونت درمان هستند.

منبع

۲۹ مهر ۱۴۰۱ توسط مدیر سایت 0 دیدگاه

امروز در کشور تقریباً همه بیمه هستند

امروز در کشور تقریباً همه بیمه هستند

به گزارش خبرگزاری مهر، بهرام عین اللهی در دیدار با آیت الله سعیدی که در سالن محراب حرم مطهر بانوی کرامت انجام شد، با بیان اینکه در ابتدای دولت وضعیت کشور در رابطه با بیماری کرونا وضعیت خوبی نبود، اظهار کرد: ما در ابتدای دولت، روزانه ۵۰ هزار مراجعه، ۲۰ هزار بستری، ۸ هزار مریض بدحال و حدود ۷۰۰ فوتی داشتیم.

وی با بیان اینکه به لطف الهی روزانه یک میلیون و ۶۰۰ هزار واکسن در کشور تزریق کردیم که در دنیا بی نظیر بود، گفت: مسئولان بهداشت مصر در نشست منطقه‌ای قاهره از اقدام ایران به عنوان موفقیت فوق العاده یاد می‌کردند و این موفقیت به خاطر زیر ساخت‌ها و زمینه‌هایی بود که در مردم وجود داشت و وزارت بهداشت با کمک نیروهای مردمی توانست به این موفقیت برسد.

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه ما امروز حدود ۱۵۵ میلیون تزریق واکسن انجام دادیم، افزود: میزان مرگ و میر ما از کرونا از ابتدای کرونا تا آذر ۱۴۰۰، ۱۲۲ هزار نفر و از ابتدای آذر ۱۴۰۰ تا کنون حدود ۱۴ هزار نفر بوده است و امروزه مردم به شرایط عادی برگشتند در حالی که هنوز در برخی کشورها میزان مرگ و میر بالا است.

وی ادامه داد: از کارهایی که وزارت بهداشت در این دولت انجام داد اجرای طرح دارو یار بود زیرا ما دارو را با ارز ۴۲۰۰ تومانی تأمین می‌کردیم و ۴۰۰ میلیون نفر از مردم کشورهای همسایه و منطقه از این دارو از طریق قاچاق استفاده می‌کردند که با اجرای این طرح قاچاق دارو کم شده و اختلاف ارز ترجیحی و نیمایی را به بیمه‌ها دادیم.

عین اللهی با بیان اینکه امروز طرح نسخه الکترونیک از ۱۰ درصد به ۹۸ درصد رسیده است، گفت: از طریق نسخه الکترونیک میزان کمک دولت برای تأمین دارو کاملاً مشخص است و مصرف و قاچاق دارو کمتر شده است.

امروز در کشور تقریباً همه بیمه هستند

وی گفت: کار دیگری که انجام شد امسال با همکاری مجلس سه دهک اول را بیمه کردیم و امروز در کشور ما تقریباً همه بیمه هستند و فقط با کد ملی می‌توانند از خدمات رایگان استفاده کنند.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در این دولت با همکاری مجلس ۵ هزار میلیارد تومان به بیماری‌های خاص و صعب العلاج اختصاص یافته است و در هفته آینده ساختاری در بنیاد بیماری‌های خاص که برای بیماری‌های خاص تشکیل شده است رونمایی خواهد شد تا داروی بیماران خاص را به درب منازلشان ارسال کنیم.

وی با بیان اینکه ما امسال با حدود ۵۰ درصد افزایش ظرفیت، ۱۰ هزار و ۶۰۰ دانشجوی پزشکی گرفته‌ایم، گفت: سال گذشته ۳ هزار نیروی تخصصی گرفتیم و امسال با ۲۵ درصد افزایش ۴ هزار نیرو گرفته‌ایم و برنامه داریم که ۵۰۰ نیروی بومی نیز در مناطق محروم جذب کنیم.

عین اللهی افزود: در ساختار علوم پزشکی کشور قوانین سختگیرانه ای برای ورود بخش خصوصی وجود داشت که از ورود سرمایه به این بخش جلوگیری می‌کرد که در بخشنامه جدید اجازه ورود بخش خصوصی هم در تولید دارو و هم در بخش سلامت داده می‌شود.

وی با بیان اینکه ما کلاس‌های معرفت افزایی به دانشجویان علوم پزشکی را در مشهد شروع کردیم، گفت: با استفاده از ظرفیت نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه‌ها بخشی از نیاز به اساتید مجرب در این زمینه را جبران می‌کنیم و همچنین با حوزه علمیه یک توافقنامه را امضا کردیم تا بتوانیم این حرکت را در سطح کشور اجرا کنیم.

منبع

۲۸ مهر ۱۴۰۱ توسط مدیر سایت 0 دیدگاه

بدهی ۱۰ هزار میلیاردی تأمین اجتماعی به بیمارستان‌ها

بدهی ۱۰ هزار میلیاردی تأمین اجتماعی به بیمارستان‌ها

به گزارش خبرگزاری مهر، سعید کریمی گفت: یکی از چالش‌های اصلی ما و اعتراضات معاونان درمان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، بدهی‌های بیمه تأمین اجتماعی به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی است که پرداخت نشده است و نزدیک ۱۰ هزار میلیارد تومان است.

وی افزود: این بدهی ۱۰ ماه تا یکسال است که به مراکز مختلف بیمارستانی در کشور پرداخت نشده و بیمارستان‌ها را با مشکلات عدیده مواجه کرده است.

کریمی با بیان اینکه ۹۰ درصد درآمد بیمارستان‌ها و مراکز درمانی در بخش بستری از بیمه‌ها و ۱۰ درصد درآمد آنها فرانشیزی است که از بیمار اخذ می‌کنند، اظهار داشت: ۵۰ درصد مردم بیمه تأمین اجتماعی هستند و در برخی شهرها مثل اصفهان ۶۰ درصد مردم بیمه تأمین اجتماعی هستند. حال حساب کنید یک مرکز درمانی ۹۰ درصد درآمدش را بیمه ندهد، چه اتفاقی می‌افتد و بیمارستان چگونه می‌تواند سرپا باشد؟

معاون درمان وزارت بهداشت گفت: البته به اطلاع معاونان درمان رسانده شد که این طلب‌ها از طریق مقام عالی وزارت و مدیران دولت نیز در حال پیگیری است، تا خدای نخواسته خدمت رسانی‌ها دچار اختلال نشود.

کریمی یادآور شد: معاونت درمان یکی از معاونت‌های پرکار است، زیرا درمان یک کار شبانه روزی در تمام هفته است و کارهایش بسیار نیاز به هماهنگی دارد.

وی افزود: به ویژه در دوره جدید که بحث تعالی خدمات و عدالت مطرح است این مباحث باید به صورت آبشاری به معاونان درمان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور منتقل شود.

معاون درمان وزارت بهداشت تصریح کرد: چند اقدام که قبلاً اجرایی شده، در اجلاس اخیر مورد تاکید قرار گرفت. از جمله تاکید ما در این اجلاس بر برنامه پزشک خانواده بود، چون قرار است این برنامه به زودی عملیاتی شود.

کریمی بیان داشت: در بحث مراکز ناباروری نیز که قبلاً توصیه‌ها و دستورالعمل‌هایش ابلاغ شده است و تعداد زیادی مراکز ناباروری در کشور راه اندازی شده، تاکید شد حتماً تا پایان سال مابقی دانشگاه نیز مراکز ناباروری سطح دو را راه اندازی کنند.

وی خاطرنشان کرد: تدوین بسته خدمات دندانپزشکی نیز در این اجلاس مطرح شد که در حال تدوین است و انشالله قرار است که یک تعالی در خدمات دندانپزشکی کشور اتفاق بیفتد.

معاون درمان وزارت بهداشت اضافه کرد: بحث بازتوزیع درآمدهای اختصاصی را نیز در اجلاس اخیر معاونان درمان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور مطرح کردیم که با توجه به اصلاح سقف و پلکان کارانه صورت گرفته است و توضیحاتش برای معاونان درمان دانشگاه‌ها ارائه شد.

وی با اشاره به ارائه بسته توانبخشی در این اجلاس گفت: معاونت‌های درمان دانشگاه‌ها نیز چالش‌های خود را مطرح کرده و جواب پرسش‌های خود را از مدیران ستادی دریافت می‌کنند.

کریمی گفت: طبق قراری که داریم انشالله نزدیک به ۸۰ دستگاه ام آر آی تا آخر سال به معاونت‌های درمان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور تحویل داده خواهد شد. ۴۰ دستگاه با وام بانک جهانی و ۴۰ دستگاه با قراردادهای هیأت امنا تهیه شده است.

وی افزود: تهیه ۳۵ دستگاه سنگ شکن برون اندامی نیز نهایی شده که تا پایان سال تحویل دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور می‌شود.

کریمی در خصوص حمایت از معاونت‌های درمان دانشگاه‌های علوم پزشکی بیان کرد: از مبالغ قابل توجه اعتباری که بنا به دستور مقام معظم رهبری از صندوق ذخیره ارزی دریافت شده، نزدیک به ۸ هزار میلیارد تومان بین دانشگاه‌های علوم پزشکی توزیع شده است و ۶ هزار میلیارد نیز پرداخت دارویی به دانشگاه‌ها بوده است. بنابراین تلاش شده تا جایی که می‌شود برای تقویت معاونت درمان دانشگاه‌ها پرداختی‌هایی به مراکز داشته باشیم.

منبع

۲۷ مهر ۱۴۰۱ توسط مدیر سایت 0 دیدگاه

چالش‌های درمانی در گرمسار/ کمبود در سایه بی‌توجهی مسئولان

چالش‌های درمانی در گرمسار/ کمبود در سایه بی‌توجهی مسئولان

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها – داوود عبدی: امکانات و ظرفیت و خدمات سلامت در مرکز درمانی تأمین اجتماعی شهرستان گرمسار یکی از چالش‌های اساسی حوزه درمان این منطقه است و عموماً مردم از کمبودها و مشکلات متعددی در این درمانگاه گلایه مند و معترض هستند. این گلایه‌ها زمانی اهمیت پیدا می‌کند که بدانیم روزانه در گرمسار و آرادان ۱۰۰ آزمایش تجویز و ۵۰۰ الی ۶۰۰ بیمار ویزیت می‌شوند که نشان می‌دهد بخش درمان این منطقه، نیاز گسترده‌ای برای مردم است.

همچنین مردم این منطقه در بسیاری از موارد از حقوق مربوط به بیماری و سلامت خود محرومند و به خاطر دسترسی نداشتن به امکانات و خدمات درمانی لازم سلامت خود را از دست می‌دهند. شهروندان گرمسار، عقیده دارند که تنها درمانگاه تأمین اجتماعی گرمسار، توان پاسخگویی به نیازهای درمانی مراجعه کنندگان را ندارد. در گفتگو با آنان می‌توان دریافت که خواستار ایجاد بیمارستان تأمین اجتماعی در این منطقه هستند.

فقدان خدمات مورد نیاز مردم

تحقیقات میدانی خبرنگار مهر، نشان می‌دهد تنها درمانگاه تأمین اجتماعی گرمسار یکی از مراکز خدمت رسانی در واحد درمان سطح شهرستان است که بیمه شدگان تأمین اجتماعی بر اساس نیازمندی‌های تعریف شده در قوانین تأمین اجتماعی برای دریافت خدمات درمانی به آن مراجعه می‌کنند اما به علت ساختار و امکانات نامناسب این درمانگاه خدمات لازم درمانی را دریافت نمی‌کنند.

برخی از بیمه شدگان تأمین اجتماعی در شهرستان‌های گرمسار و آرادان بیان می‌کنند بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی در شهرستان گرمسار سالانه میلیون‌ها تومان پول هزینه حق بیمه پرداخت می‌کنند که بتوانند از خدمات درمانی آن استفاده کنند اما در شهرستان گرمسار درمانگاه آن فقط عمومی و یک دندانپزشک دارد و این حق مردم شهرستان‌های گرمسار و آرادان نیست.

3884074 - چالش‌های درمانی در گرمسار/ کمبود در سایه بی‌توجهی مسئولان

در میان مراجعه کنندگان به درمانگاه تأمین اجتماعی گرمسار نیز اظهار نظرها مشابه است مردم می‌گویند ازدحام جمعیت مراجعه کننده به تنها درمانگاه تأمین اجتماعی گرمسار و ناکافی بودن امکانات، نشان می‌دهد که ساخت مرکز درمانی تخصصی مجهز و در خور شأن تأمین اجتماعی برای مردم این شهرستان بسیار لازم است چرا که این درمانگاه با خدمات و امکانات ناکافی و همچنین کمبود نیروی انسانی نمی‌تواند جوابگوی مراجعه کنندگان باشد.

عدم استفاده از امکانات

حدود ۸۰ درصد از جمعیت بیمه شده شهرستان تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی هستند و امکانات مستقر با وجود ازدحام جمعیت مراجعه کننده پاسخگوی نیازهای درمانی مردم نیست. از میان صحبت‌های مراجعه کنندگان به درمانگاه تأمین اجتماعی شهرستان گرمسار می‌توان دریافت که نبود پزشک متخصص و همچنین خدمات محدود پزشک از جمله مشکلات محسوب می‌شود.

یک کارگر گرمساری در این ارتباط بدون اینکه تمایل به ذکر نام خود داشته باشد، می‌گوید: کاش مسئولان با توجه به هزینه‌های بالا بهداشت و درمان فکری برای ما می‌کردند و ما می‌توانستیم از خدمات درمانی تأمین اجتماعی به صورت رایگان استفاده می‌کردیم اما خدمات دهی نامطلوب تأمین اجتماعی مدت‌ها است موجبات نارضایتی مراجعان را فراهم کرده اما برای نارضایتی مردم پاسخی از سوی مسئولان وجود ندارد.

وی می‌افزاید: با وجود شبانه روزی بودن درمانگاه تأمین اجتماعی گرمسار، متأسفانه شهروندان در برخی مراجعات خود به این درمانگاه در ساعات انتهایی شب یا ساعات اولیه روز خدمات دهی مناسبی به آنها ارائه نمی‌شود؛ حتی داروهای که تا چند سال قبل در سبد درمان کارگران بود آنها هم حذف شده است.

مشکلات زیاد است

یک مطلع مسائل گرمسار نیز در گفتگو با خبرنگار مهر، می‌گوید: خدمات درمانی در این درمانگاه مربوط به مشکلات پیش پا افتاده و سطحی و به صورت سرپایی است و خدمات بستری ندارد و در سایر موارد باید بیمار به مطب‌های خصوصی یا سایر مراکز درمانی سطح شهرستان مراجعه کنند که در این مکان‌های درمانی نیز با چالش‌های خاص درمانی مواجه هستند.

محمد رضا عربی بیان کرد: از میان خدمات ضروری بخش درمان، دندانپزشکی نیز با چالش‌های خاص خود مواجه است و کوتاهی و کم کاری در بخش دندانپزشکی به راحتی دیده می‌شود به طوری که بسیاری از بیماران با بهانه نداشتن دندانپزشک از دریافت خدمات در این بخش محروم شده‌اند، هر چند که در زمانی که فعال هم بود عدم خدمات کامل دندانپزشکی با توجه به حجم بالای مراجعه باعث نارضایتی بیش از پیش مردم شده بود همچنین عدم برخورداری از پزشک متخصص رادیولوژی، دارو ساز و…. از دیگر مشکلات بیمه‌شدگان محسوب می‌شود.

منابع مالی نداریم

رئیس درمانگاه تأمین اجتماعی شهرستان گرمسار در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به بافت قدیمی و فرسودگی درمانگاه تأمین اجتماعی این شهرستان و بروز مشکلات برای مردم، اظهار داشت: مجوز برای ایجاد و افزایش زیربنای این درمانگاه دریافت شده است که مستلزم تأمین منابع مالی برای اجرا است.

رمضانپور در ادامه با بیان اینکه چهار سال است که این درمانگاه مجوز تخصص شدن را دریافت کرده است افزود: علت اینکه تاکنون خدمات تخصصی مورد انتظار مردم در درمانگاه تأمین اجتماعی شهرستان گرمسار انجام نشده است را بخاطر عدم استقبال پزشکان متخصص برای جذب و استخدام و همکاری در این درمانگاه اعلام کرد.

وی در ادامه با اذعان به تعطیلی بخش دندانپزشکی درمانگاه تأمین اجتماعی شهرستان گرمسار از فروردین ماه سال جاری به علت نداشتن دندانپزشک اضافه کرد: به علت نداشت متخصص در دریافت امکانات مانند رادیولوژی دیجیتال نیز با موانع و مشکل مواجه هستیم زیرا سازمان انرژی اتمی فقط در صورت دارا بودن متخصص رادیولوژی مجوز خرید دستگاه مذکور را می‌دهد.

3317508 - چالش‌های درمانی در گرمسار/ کمبود در سایه بی‌توجهی مسئولان

پیگیری کرده‌ایم

رئیس درمانگاه تأمین اجتماعی شهرستان گرمسار اظهار کرد: متأسفانه در شهرستان گرمسار متقاضی برای خدمت در درمانگاه تأمین اجتماعی گرمسار وجود ندارد و تقریباً پزشکان متخصص ساکن در این شهرستان یا طرحی یا با ضریب دوکا در خدمت دانشگاه علوم پزشکی سمنان هستند که اجازه فعالیت در سایر مراکز درمانی به غیر از مراکز وابسته به دانشگاه علوم پزشکی را ندارند.

رمضانپور خاطرنشان کرد: طبق قانون وزارت بهداشت و درمان، به علت ضرایب دستمزدی پزشکان برای حضور در بخش غیر دولتی حقوق آنان کمتر از دانشگاه‌های علوم پزشکی است و این نیز موجب عدم استقبال از حضور در تأمین اجتماعی می‌شود علیرغم اینکه با استانداری سمنان، فرمانداری شهرستان گرمسار و نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی در خصوص ضرورت پیگیری مبرم به حضور و تأمین پزشکان متخصص در درمانگاه تأمین اجتماعی گرمسار مکاتبه و اطلاع داده شده است اما تاکنون اقدام خاصی انجام نشده است.

وی همچنین از رایزنی و پیشنهاد تفاهم نامه با دانشگاه علوم پزشکی سمنان دادیم که ما همه امکانات و ملزومات و فضای لازم برای حضور پزشکان متخصصین آن دانشگاه در درمانگاه تأمین اجتماعی گرمسار را با رفع موانع قانونی فراهم آوریم تا در پرداختی حقوق و مزایای پزشکان خللی ایجاد نشود.

اذعان به خدمات سطح پایین

صفرخانلو فرماندار شهرستان گرمسار در این خصوص به خبرنگار مهر، گفت: متأسفانه به لحاظ درمانی واقعاً درمانگاه تأمین اجتماعی گرمسار در سطح پایینی است و این وضعیت را می‌توان به وضوح در نارضایتی مردم مشاهده کرد.

وی با بیان اینکه خدمات دهی و رفع مشکلات بهداشتی و درمانی حق مردم است لذا تلاش می‌کنیم با کمک مسئولان این مشکلات را رفع کنیم، ابراز کرد: تلاش خواهیم کرد تا با تسریع در تخصص شدن تنها درمانگاه تأمین اجتماعی گرمسار حضور پزشکان متخصص را به صورت تمام وقت در این درمانگاه فراهم کنیم.

مردم گرمسار از عدم توزیع امکانات درمانی گلایه مند و معترض به تبعیض‌ها هستند به خصوص اینکه در حوزه تأمین اجتماعی، خدمات بهداشتی و درمانی اصلاً به درستی صورت نگرفته است در حالی که مرکز استان و برخی دیگر از شهرستان‌های استان از بیمارستان و درمانگاه‌های تخصصی متعددی برخوردار هستند اما شهرستان‌های گرمسار و آرادان از حداقل خدمات بهره نمی‌گیرند مانند برادر ناتنی؛

با توجه به اینکه تعداد قابل توجهی از مردم برای برخورداری از خدمات بهتر در زمینه درمان و دوران بازنشستگی تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی هستند، از سویی هر روز خبرهایی مبنی بر ارتقای خدمات این سازمان برای بیمه‌شدگان شنیده می‌شود با این وجود هنوز تعداد بسیاری از افراد از ارائه خدمات به خصوص در حوزه درمان و در تنها مرکز ملکی سازمان تأمین اجتماعی در شهرستان گرمسار ناراضی هستند.

منبع

۲۷ مهر ۱۴۰۱ توسط مدیر سایت 0 دیدگاه

۸۰ درصد مردم تجربه کمردرد دارند/ مهم ترین علت مرخصی کارکنان

۸۰ درصد مردم تجربه کمردرد دارند/ مهم ترین علت مرخصی کارکنان

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا شاه محمدی افزود: کمردرد مهم‌ترین عامل مرخصی کارکنان از محل کارشان است و از عوامل ایجاد کننده بار مالی و اقتصادی به سیستم بهداشتی کشور محسوب می‌شود.

وی با اشاره به تأثیر صنعتی شدن و تغییرات سبک زندگی مردم در افزایش شیوع کمردرد، گفت: امروزه به دلیل فعالیت فیزیکی کم، وزن بالا و آمادگی جسمانی کم، افراد بیشتر دچار کمردرد می‌شوند و این بیماری شیوع بیشتری پیدا کرده است.

به گفته این جراح مغز و اعصاب و ستون فقرات، دردی که در قسمت پایین ستون فقرات و بالای باسن بروز می‌کند به طور کلی کمردرد گفته می‌شود.

منبع

۲۷ مهر ۱۴۰۱ توسط مدیر سایت 0 دیدگاه

۵۰ درصد کودکان زمان طلایی کاشت حلزون را از دست داده اند

۵۰ درصد کودکان زمان طلایی کاشت حلزون را از دست داده اند

به گزارش خبرگزاری مهر، امیرصادق علیمردانی، در اجلاس معاونین درمان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، گفت: برای اجرای این طرح، کمیسیون کشوری کاشت حلزون در قالب کمیسیون علمی اجرایی، تشکیل شده است.

وی افزود: ابلاغ دستور رایگان شدن خدمات مرتبط با کاشت حلزون شنوایی، معرفی دانشگاه مرجع، ایجاد سامانه ثبت و تحلیل آماری، تحویل ۱۲۰۹ پروتز کاشت حلزون شنوایی توسط هیأت امنای صرف جویی ارزی، برگزاری جلسات متعدد هم اندیشی و راهبردی درون بخشی و برون بخشی در ارتباط با اجرای این طرح ملی از اقدامات انجام شده است.

معاون فنی مرکز مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی وزارت بهداشت همچنین بیان کرد: بر اساس آخرین ویرایش منابع علمی در سال ۲۰۲۰ زمان طلایی غربالگری نوزاد تا یک ماهگی، تشخیص کم شنوایی تا دوماهگی و شروع مداخلات تا سه ماهگی است. در حال حاضر زمان طلایی این اقدامات در کشور یک، سه و ۶ ماهگی است.

علیمردانی خاطرنشان کرد: بر اساس آخرین ویرایش منابع علمی در سال ۲۰۲۰ زمان طلایی کاشت حلزون شنوایی صفر تا ۱۸ ماهگی و این زمان در ایران صفر تا چهار سالگی است.
وی ادامه داد: هم اکنون ۱۵ مرکز کاشت حلزون در ۱۱ استان کشور داریم که چهار مرکز در تهران قرار دارد. ایجاد مرکز در یزد تصویب شده و در لرستان و بندرعباس در دست اقدام است.

ایجاد داشبورد کاشت حلزون برای اولین بار

وی بیان کرد: ایجاد داشبورد اختصاصی کاشت حلزون شنوایی در کشور برای اولین بار است که طی ۳۰ سال گذشته در این دولت انجام شده است.

علیمردانی افزود: بیش از ۵۰ درصد کودکان در صف انتظار کاشت حلزون شنوایی در کشور بالای چهار سال سن دارند و ۶۰ درصد موارد عمل شده سن چهار سال را رد کرده اند که این روند باید اصلاح شود.

معاون فنی مرکز مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی وزارت بهداشت اعلام کرد: درصد بیماران عمل شده برای کاشت حلزون شنوایی به تفکیک سنی، ۱۴ درصد کودکان زیر دو سال، ۲۷ درصد بالای ۱۸ ماه، ۳۳ درصد ۵ تا ۱۸ ماه و ۲۶ درصد سه تا چهار سال هستند.

وی افزود: جمعیت هدف در سال برای کاشت حلزون شنوایی، ۲۵۰۰ کودک هستند که ۲۵۰ میلیارد تومان بار مالی سالانه دارد.

موارد مشمول کاشت حلزون شنوایی رایگان

علیمردانی گفت: کودکانی که اندیکاسیون دریافت پروتز بر اساس تاییدیه کمیسیون کاشت حلزون مرکز مرجع داشته و در سن کمتر از چهار سال پرونده آنها در مرکز کاشت حلزون تشکیل شده است و همچنین بیماران بالای چهار سال که بر اساس رأی کمیسیون مرکز کاشت حلزون مرجع، احتمال پاسخ دهی مطلوب (توانایی شنیدن همراه ارتقای گفتار) داشته باشند، مشمول طرح رایگان کاشت حلزون شنوایی می‌شوند.

وی تعداد پروتز تحویلی به دانشگاه‌ها در شهریورماه ۱۴۰۱ بر اساس صف انتظار ۱۸ ماه گذشته را ۱۲۰۹ مورد و تعداد پروتز تحویلی در نیمه مهرماه امسال را ۶۴۴ عدد اعلام کرده و گفت: قبل از اجرای طرح ملی تحول کاشت حلزون شنوایی به طور متوسط ماهیانه ۵۲ مورد و پس از اجرای طرح در شهریور امسال، ۱۲۹ مورد کاشت حلزون شنوایی انجام شده است.

منبع