دسته بندی ها: جراحی ترمیمی اندام

۲۸ آبان ۱۴۰۱ توسط مدیر سایت 0 دیدگاه

اصلاح بدشکلی صورت ناشی از سوختگی و ضربه

حوزه ی فعالیت جراحان پلاستیک، حوزه ی گسترده و متنوعی می باشد. یکی از حوزه های مهم و قابل توجه این رشته، مربوط به اصلاح بدشکلی صورت ناشی از سوختگی و ضربه می باشد.

منظور از بدشکلی صورت ناشی از سوختگی و ضربه چیست؟

صورت یکی از مهم ترین بخش های بدن به شمار می رود. این اهمیت آنگاه بیشتر بر ما معلوم و مشخص می گردد که بدانیم در بسیاری از مواقع، زیبایی و جذابیت در چهره و صورت خلاصه می شود. در گذر زمان و به واسطه ی برخی حوادث و سوانح ممکن است، صورت دچار آسیب ها و صدمات کوچک یا گسترده ای شود. هر گونه آسیبی به صورت، بر زیبایی و تناسب اجزای صورت تأثیر منفی می گذارد و اگر آسیب ها فراوان و گسترده باشند، از زیبایی صورت کاسته خواهد شد و به اصطلاح او دچار بدشکلی می شود. از مهم ترین سوانح و حوادثی که ممکن است سبب ایجاد این بدشکلی گردند، حوادث ناشی از سوختگی و ضربه می باشد.

3 - اصلاح بدشکلی صورت ناشی از سوختگی و ضربه  

اصلاح بدشکلی صورت ناشی از سوختگی و ضربه به چه صورت هایی انجام می شود؟

جراحان پلاستیک در شاخه ای از فعالیت هایشان به منظور تغییر و بازسازی صورت به جراحی پلاستیک صورت می پردازند. در جریان این اصلاح و بازسازی، ویژگی های ظاهری و آسیب های به وجود آمده در صورت تا حد زیادی برطرف خواهد شد. نکته ی بسیار مهمی که خوب است متقاضیان به آن توجه نمایند این است که اصلاح بدشکلی صورت  تا حد بسیار زیادی به میزان و عمق آسیب ها بستگی دارد.

بدیهی است که هر چقدر میزان آسیب ها و صدمات ناشی از سوختگی و ضربه کمتر باشد، اصلاح بدشکلی نیز با سرعت و نتایج مطلوب تری انجام خواهد شد. و هر چقدر میزان این آسیب ها بیشتر و عمیق تر باشد، اصلاح بدشکلی ها به مدت زمان و هزینه ی بیشتری نیاز خواهد داشت.

انجام جراحی و ترمیم بدشکلی صورت

جراحان پلاستیک میزان سوختگی های صورت را با توجه به میزان عمق و همچنین میزان آسیب وارد شده به بافت صورت، مورد بررسی قرار می دهند. در این بررسی میزان آسیب ها در سه سطح دسته بندی می شوند. این سطوح عبارتند از: آسیب سطحی، آسیب نیمه ضخامت و آسیب تمام ضخامت.

در آسیب های سطحی ناشی سوختگی و ضربه، فقط سطح بالایی پوست درگیر می شود. در این نوع آسیب، بدن خودش را ترمیم می کند و سلول های سالم دوباره تولید می گردند.

2 1 - اصلاح بدشکلی صورت ناشی از سوختگی و ضربه  

اگر آسیب های ناشی از سوختگی و ضربه شدید باشند، علاوه بر لایه ی سطحی پوست، عمق پوست و اجزای صورت نیز ممکن است درگیر آسیب های جدی شوند. در همین نوع آسیب است که بدشکلی های صورت ایجاد می گردد. بدشکلی های صورت ناشی از این آسیب ها معمولا به سبب این است که هم گوشت و هم استخوان های صورت صدمه می بینند. شدت این آسیب ها به گونه ای است که دیگر بدن توانایی ترمیم خویش را ندارد و باید عاملی بیرونی که همان پزشک فوق تخصص جراحی پلاستیک می باشد، وارد عمل گردد.

پزشک فوق تخصص جراحی پلاستیک به اصلاح بدشکلی صورت ناشی از سوختگی و ضربه، ممکن است از شیوه های درمانی و ترمیمی همچون پیوند پوست استفاده نماید. علاوه بر این انجام روش هایی مانند استفاده از بالون یا دستگاه کشش پوستی نیز از دیگر راه های اصلاح و درمان به شمار می رود.

شایان ذکر است که عمل های جراحی اصلاح بدشکلی صورت ناشی از سوختگی و ضربه، معمولا محدود به یک جراحی نمی باشند و اغلب می بایست چند جراحی انجام شود تا فرد به نتیجه ی دلخواه و مطلوب خود نزدیک شود. البته این را نیز نباید فراموش کرد که در آسیب ها و صدمات شدید صورت ناشی از سوختگی و ضربه، نتایج معمولا نسبی می باشد.

1 1 - اصلاح بدشکلی صورت ناشی از سوختگی و ضربه  

مراقبت پس از انجام جراحی 

  • تا یک ماه از انجام ورزش ها و فعالیت های سنگین و پر فشار بپرهیزید.
  • هنگام خواب و استراحت سر خود را بالاتر از سایر اعضای بدنتان قرار دهید.
  • داروهای تجویز شده را با دقت و رأس ساعت معین مصرف کنید.
  • بسیار ضروری است که در معرض نور آفتاب به صورت مستقیم قرار نگیرید.
  • در صورت درد شدید، عفونت و دیگر نشانه ها، سریعا به پزشک مراجعه نمایید.

۲۸ آبان ۱۴۰۱ توسط مدیر سایت 0 دیدگاه

اصلاح اختلالات مادرزادی جمجمه و صورت

اختلالات جمجمه و صورت به دو دسته ی اکتسابی و مادرزادی تقسیم بندی می شود. اختلالات مادرزادی جمجمه و صورت اغلب به سبب جهش ژنتیکی یا میزان کم اسیدفولیک مادر در هنگام بارداری، ایجاد می شود. این اختلالات به ناهنجاری هایی منجر می شود که روی رشد استخوان های جمجمه و صورت تأثیر می گذارد. ما در این مقاله توضیحاتی درباره جراحی ترمیمی اصلاح اختلالات مادرزادی جمجمه و صورت را ارائه خواهیم کرد.

منظور از اصلاح اختلالات مادرزادی جمجمه و صورت چیست؟

اختلالات مادرزادی جمجمه و صورت منجر به ناهنجاری ها و بد شکلی هایی می گردد. در این نوع اختلالات، جمجمه و صورت به صورت غیرطبیعی رشد می کنند. این رشد غیرطبیعی باعث ایجاد ناهنجاری هایی در لب ها، اعصاب صورت و گردن و همچنین در قسمت فک پایین می گردد. هدف از اصلاح اختلالات مادرزادی جمجمه و صورت، برطرف نمودن مشکلات ناشی از این ناهنجاری ها و ایجاد ظاهری طبیعی برای فرد می باشد.

1 1 1024x554 - اصلاح اختلالات مادرزادی جمجمه و صورت

انواع اختلالات مادرزادی جمجمه و صورت

اختلالات مادرزادی جمجمه و صورت شامل چندین نوع می باشد که در ادامه به چند نوع از مهم ترین انواع این اختلالات اشاره خواهیم کرد:

اختلال موسوم به سندروم آپرت

در این نوع اختلال، سر شکلی غیرطبیعی دارد و فک کوچک می باشد.

اختلال موسوم به براکسیفالی

در این نوع اختلال مادرزادی، سر شکل نامتناسب و کوتاهی دارد.

اختلال موسوم به سندروم کروزون

این اختلال مادرزادی با ایجاد ناهنجاری در استخوان های صورت و جمجمه خود را نشان می دهد. در این اختلال مادرزادی، جمجمه دچار کوتاهی هایی در قسمت جلو و عقب می گردد. همچنین استخوان های قسمت بینی و گونه نیز شکل صاف به خود می گیرند.

اختلال اکسی سفالی

در این اختلال مادرزادی، قسمت بالای جمجمه به صورت مخروطی شکل و نوک تیز می باشد. این اختلال را با نام اختلال سرِ بلند نیز می شناسند.

اختلال پیر رابین

این اختلال مادرزادی سبب کوچکی غیر معمول و بیش از حد فک پایین می گردد. این مشکل باعث می شود تا چانه عقب نشینی نماید. همچنین در این اختلال زبان در قسمت گلو می افتد و مشکلاتی را برای تنفس فرد ایجاد می کند.

مشکلات ناشی از اختلالات مادرزادی جمجمه و صورت

اختلالات مادرزادی جمجمه و صورت، طیف گسترده ای را شامل می شوند. از این رو بسیار مهم است تا اصلاح اختلالات مادرزادی جمجمه و صورت در زمان ماسبی انجام گیرد تا میزان مشکلات به حداقل برسد. در ادامه به مهم ترین مشکلات ناشی از اختلالات مادرزادی جمجمه و صورت اشاره خواهیم کرد:

3 - اصلاح اختلالات مادرزادی جمجمه و صورت

  • مشکلات مربوط به غذا خوردن
  • مشکلات مربوط به شنوایی
  • مشکلات گفتاری
  • از آنجا که اختلالات مادرزادی جمجمه و صورت بر روی شکل فک و آرواره ها اثر می گذارند، مشکلات مربوط به دندان از شایع ترین مشکلات این بیماران می باشد.
  • مشکلات رشدی
  • مشکلات روحی و روانی

روش های اصلاح اختلالات مادرزادی جمجمه و صورت

در ابتدا باید گفت این جراحی توسط یک پزشک فوق تخصص جراح پلاستیک انجام میگردد ، بررسی و مطمئن شدن از پزشک جراح که در شرایط فعلی یکی از سخت ترین کارها میباشد. مرجع اطلاعات پزشکان در این لینک میباشد .

به منظور اصلاح اختلالات مادرزادی جمجمه و صورت، اغلب روش جراحی پیشنهاد می شود. جراحی کمک می کند تا فرم استخوان های صورت و همچنین جمجمه اصلاح گردد. جراحی هایی که برای اصلاح اختلالات مادرزادی جمجمه و صورت انجام می شود، اغلب دشوار و پیچیده می باشند. ممکن است برای تعدادی از این جراحی ها، و به منظور اصلاح و بهبود اختلالات و ناهنجاری های جمجمه و صورت، بخش هایی از جمجمه برداشته شود. علاوه بر این لازم است تا جهت ثابت نگه داشتن و پایداری استخوان و همچنین محافظت و نگهداری از مغز، از سیم، پیچ، بخیه و همچنین ابزار مخصوص استفاده شود.

مجموعه ای از جراحان با تخصص های گوناگون می توانند به اصلاح اختلالات مادرزادی جمجمه و صورت بپردازند. این تخصص ها عبارتند از: جراح پلاستیک، متخصص ارتودنسی، جراح مغز و اعصاب، جراح دهان و فک و صورت، متخصص گوش و …

22 - اصلاح اختلالات مادرزادی جمجمه و صورت

با پیشرفت روزافزون جراحی پلاستیک، می توان بسیاری از ناهنجاری های مربوط به جمجمه و صورت را اصلاح نمود.

همچنین در صورتی که این اختلالات زود تشخیص داده شوند، می توان از جراحی های کمتر تهاجمی بهره برد. از جمله جراحی های کمتر تهاجمی می توان به روش اندوسکوپی اشاره نمود. این جراحی مزیت های زیادی دارد که از آن جمله می توان به کاهش خطرآفرینی در زمینه انتقال خون و عوارض مربوط به آن اشاره کرد. علاوه بر این استفاده از این روش باعث می شود تا روند بهبودی فرد سریع تر باشد.

۲۸ آبان ۱۴۰۱ توسط مدیر سایت 0 دیدگاه

برداشتن اسکارهای جراحی، سوختگی

اسکارها نشانه هایی از زخم ها و جراحت ها می باشند. علائمی که پس از ترمیم زخم ها بر جای می مانند. اسکارها را می توان جزئی جدایی ناپذیر از زخم ها دانست. در پاره ای از موارد ممکن است جای زخم ها فرم نازیبایی داشته باشد و بسیار آشکار و در معرض دید باشد. این بر جای ماندن برای بسیاری از افراد آزاردهنده می باشد و به دنبال رهایی از آن هستند. ما در این مقاله تلاش می کنیم تا توضیحاتی را درباره ی جراحی ترمیمی پیرامون برداشتن اسکارهای جراحی، سوختگی را ارائه کنیم.

اسکار چیست؟

اسکار همان زخم هایی می باشد که پس از التیام بر جای می مانند و یادآور آسیب های پوستی می باشند. هنگامی که قسمتی از پوست بنا به دلایل گوناگون دچار آسیب می شود، بدن به منظور محافظت از لایه های عمیق و داخلی خود، بافتی را تشکیل می دهد. این بافت فیبری را اسکار می نامند. اگرچه بدن با ایجاد اسکار، پوست را ترمیم می نماید اما گوشتی اضافه بر روی زخم تشکیل می شود که ظاهر ناخوشایندی دارد.

1 3 - برداشتن اسکارهای جراحی، سوختگی

انواع اسکارها

اسکارها تنوع زیادی دارند و ما در اینجا به مهم ترین انواع اسکارها اشاره خواهیم کرد:

اسکارهای برجسته یا هایپرتروفیک

اسکارهای برجسته، همان گونه که از نامشان پیداست، سبب برجسته شدن ناحیه ی آسیب دیده خواهند شد. این برجستگی به سبب تولید زیاد کلاژن و رشد بسیار زیاد بافت ترمیمی می باشد. این اسکارها به رنگ قرمز می باشند. درمان این نوع اسکارها بسیار طولانی می باشد و از شدیدترین انواع اسکارها به شمار می روند.

اسکار کشیده

این نوع اسکارها معمولا بعد از جراحی و در قسمت برش خورده ایجاد می شوند. اسکارهای کشیده، صاف می باشند و از سایر نقاط پوست روشن تر هستند.

اسکارهای فرورفته

این اسکارها معمولا ناشی از بیماری ها و مشکلاتی مانند آبله مرغان و آکنه می باشند. این اسکارها می توانند ساختار پوست را دچار مشکل نمایند.

اسکارهای به جا مانده از سوختگی

این اسکارها همان طور که از نام آنها پیداست، در نتیجه ی سوختگی ها به وجود می آیند. انواع اسکارهای ناشی از سوختگی، با توجه به میزان، شدت و عمق سوختگی متفاوت می باشند. معمولا اسکارهای سوختگی، ظاهری ناخوشایند و چروکیده دارند.

2 2 - برداشتن اسکارهای جراحی، سوختگی

انواع روش های درمانی برای برداشتن اسکارهای جراحی، سوختگی

در ابتدا باید گفت این جراحی توسط یک پزشک فوق تخصص جراح پلاستیک انجام میگردد ، بررسی و مطمئن شدن از پزشک جراح که در شرایط فعلی یکی از سخت ترین کارها میباشد. مرجع اطلاعات پزشکان در این لینک میباشد .

به منظور برداشتن اسکارهای جراحی، سوختگی می توان از روش های متعددی استفاده کرد. در همه ی این روش ها تلاش می شود که اندازه ی اسکار تا حد امکان کوچک شود و اسکار از نظر رنگ و همچنین ساختار، با بافت پیرامون خود مشابهت بسیار زیادی پیدا کند. نکته دیگری که ذکر آن لازم به نظر می رسد این است که هر چند ترمیم اسکارها منجر به نتایج مطلوب و ایجاد زیبایی در بخش آسیب دیده خواهد شد اما نتیجه وابسته به نوع و اندازه ی اسکار می باشد. برخی اسکارها به سبب عمق زیاد، اگرچه کمرنگ می شوند اما ممکن است به صورت کامل پاک نشوند.

توجه داشته باشید که تعدد روش های برداشتن اسکارهای جراحی، سوختگی، کاملا به اندازه، نوع و عمق اسکارها بستگی دارد. از مهم ترین روش های درمانی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • درمان های موضعی و ساده
  • درمان هایی که شامل جراحی های کوچک و ساده ای می باشند.
  • روش های درمانی شامل جراحی های پیشرفته و به منظور بازسازی

3 2 - برداشتن اسکارهای جراحی، سوختگی

روش های جراحی به منظور برداشتن اسکارهای جراحی، سوختگی نیز دارای تعدد و تنوع می باشند. از مهم ترین روش هایی که به این منظور انجام می شود، می توان به روش های زیر اشاره نمود:

  • روش برداشتن لایه ی اسکار

در این روش برآمدگی اسکار برداشته می شود و اسکار با پوست اطراف خود، همسطح می گردد.

  • روش برداشتن اسکار و ترمیم آن

از جمله روش های رایج به منظور برداشتن اسکارهای جراحی، سوختگی، این روش می باشد. در این روش الگوی بیضی شکل مورد استفاده قرار می گیرد. به این صورت که علاوه بر اینکه اسکار برداشته می شود، به منظور هماهنگی بیشتر، لبه ی نازکی از بافت کناری آن نیز برداشته خواهد شد.

  • روش پیوند پوست

برای ترمیم اسکارهای گسترده و بزرگ می توان از روش پیوند پوست استفاده نمود. در این روش پوست یکی از قسمت های بدن مورد استفاده قرار خواهد گرفت. بخیه ها نیز در این روش به صورت کاملا دقیق در اطراف پوستی که پیوند شده، زده می شود.

۲۱ شهریور ۱۴۰۱ توسط مدیر سایت 0 دیدگاه

همه چیز درباره ی برداشتن پوست اضافه ی بازو

 

پوست در گذر زمان و با افزایش سن دچار افتادگی خواهد شد. این افتادگی ممکن است برای بسیاری از قسمت های بدن رخ دهد. پوست اضافه و افتادگیِ به وجود آمده، تأثیری منفی بر زیبایی ظاهری اندام ها می گذارد. براکیوپلاستی یکی از مطمئن ترین و کارآمدترین روش ها برای برداشتن پوست اضافه ی بازو، می باشد. ما در این مقاله نگاهی خواهیم داشت به انجام جراحی برداشتن پوست اضافه ی بازو و به نکات مهم این عمل خواهیم پرداخت.

منظور از عمل برداشتن پوست اضافه ی بازو یا همان براکیوپلاستی چیست؟

به مرور زمان و با افزایش سن، تغییراتی در پوست ایجاد خواهد شد. افتادگی و شل شدن پوست از مهم ترین این تغییرات است. خوشبختانه عمل براکیوپلاستی با برداشتن پوست اضافه ی بازو، می تواند به بازوهای شما سایز و فرم مناسب و دلخواه را بدهد.

1 - همه چیز درباره ی برداشتن پوست اضافه ی بازو

شیوه ی انجام جراحی برداشتن پوست اضافه ی بازو

در ابتدا باید گفت این جراحی توسط یک پزشک فوق تخصص جراح پلاستیک انجام میگردد ، بررسی و مطمئن شدن از پزشک جراح که در شرایط فعلی یکی از سخت ترین کارها میباشد. مرجع اطلاعات پزشکان در این لینک میباشد .
پیش از جراحی براکیوپلاستی و به منظور برداشتن پوست اضافه ی بازو، آزمایش های مختلفی از بیمار گرفته می شود. پزشک به وسیله ی این آزمایش ها بهترین روش را برای جراحی برمی گزیند. روشی که دارای کمترین عوارض باشد.

جراح پس از آنکه بیمار را تحت بیهوشی عمومی قرار داد، برشی را در قسمت داخلی بازو ایجاد می کند. ذکر این نکته ضروری است که غالبا این برش در قسمت داخلی بازو ایجاد می شود اما در شرایط و موقعیت هایی خاص با صلاحدید پزشک و وضعیت بیمار ممکن است محل برش اندکی تغییر کند.

برش ایجاد شده نسبتا بزرگ می باشد و از قسمت زیر بغل تا نزدیکی آرنج امتداد می یابد. در این جراحی به منظور حصول بهترین نتایج ابتدا به وسیله ی لیپوساکشن، چربی های اضافه برداشته می شود. سپس پزشک مبادرت به برداشتن پوست اضافه ی بازو می کند. در فرایند این جراحی و با حذف و برداشتن چربی ها و پوست اضافه ی بازو، قسمت های هلالی بازو جدا خواهد شد و ظاهر بازو سفت و صاف خواهد شد. پزشک پس از جراحی هر دو بازو و زدن بخیه، بازوها را پانسمان می نماید. همچنین پزشک در همین مرحله لوله ای را به صورت موقت جهت تخلیه ی خونابه و ترشحات در قسمت زیر پوست قرار می دهد.

2 1024x576 - همه چیز درباره ی برداشتن پوست اضافه ی بازو

مزایای برداشتن پوست اضافه ی بازو

این عمل مزایای متعددی دارد و ما در اینجا به مهم ترین مزایای این جراحی اشاره خواهیم نمود:

  • بسیاری از کسانی که به انجام این عمل مبادرت می ورزند، از سایز و ظاهر بازوهای خود راضی نیستند. افتادگی و پوست اضافه ی بازوها باعث می شود که افراد نتوانند لباس های دلخواه و مطلوب خود را بپوشند و این مسائل بر روی اعتماد به نفس آنها تأثیر منفی می گذارد. این جراحی علاوه بر زیبایی ظاهری، از نظر روحی نیز به کمک این افراد خواهد شتافت.
  • اگرچه زخم ایجاد شده از این عمل نسبتا بزرگ می باشد اما از آنجا که محل این اسکار در قسمت داخلی بازو می باشد، در معرض دید نیست و این یکی از مهم ترین مزایای این جراحی می باشد.
  • لازم است که بیماران در دوران نقاهت، بسیاری از موارد را رعایت کنند اما نکته ی مهم این است که این عمل دوران نقاهت دشواری ندارد و این موضوع را نیز می توان از مزایای عمل برداشتن پوست اضافه ی بازو دانست.
  • از دیگر مزایای این عمل می توان به این موضوع اشاره کرد که بیمار در صورت انجام مراقبت های لازم می توان در زمانی کوتاه، فعالیت های طبیعی و روزانه ی خود را از سر بگیرد.

مراقبت های پس از انجام جراحی برداشتن پوست اضافه ی بازو

مراقبت های پس از عمل، جزء جدانشدنی هر عمل می باشد. به منظور حصول نتایج مطلوب و همچنین تسریع در روند درمان و بهبودی، لازم است که به دقت و با جدیت تمام، مراقبت های پس از عمل را انجام دهید. از مهم ترین موارد مراقبتی که پس از این جراحی باید انجام دهید، می توان به موارد زیر اشاره کرد:

3 - همه چیز درباره ی برداشتن پوست اضافه ی بازو

  • داروها و مسکن هایی را که پزشک تجویز نموده، در زمان معین و به صورت منظم مصرف نمایید.
  • توجه داشته باشید که تا یک ماه پس از عمل محدوده ی بلند کردن بازوها را رعایت کنید و دست هایتان را بالاتر از شانه نبرید.
  • جهت کشیدن بخیه ها و همچنین خارج نمودن لوله ی تخلیه حتما به پزشک مراجعه نمایید.
  • از وسایل و پوشش های مراقبتی که توسط پزشک تجویز می شود، استفاده کنید.
  • در صورت داشتن هر گونه نشانه ی تب، درد شدید، خونریزی، التهاب یا عفونت به پزشک خود مراجعه نمایید.

۲۹ مرداد ۱۴۰۱ توسط مدیر سایت 0 دیدگاه

برداشتن سرطان های وسیع اندام ها و بازسازی آنها

سرطان ها در نواحی مختلف بدن و اندام ها، آسیب های زیادی را به جا می گذارند. این آسیب ها گاه سبب تغییر شکل و تغییر فرم اندام ها می شوند. امروزه با پیشرفت علم پزشکی، روش هایی به منظور بازسازی اندام ها به وجود آمده است. ما در این مقاله توضیحاتی درباره جراحی ترمیمی پیرامون برداشتن سرطان های وسیع اندام ها و بازسازی آنها را ارائه خواهیم کرد.

منظور از برداشتن سرطان های وسیع اندام ها و بازسازی آنها چیست؟

سرطان در هر یک از اندام های بدن که به وجود آید، آن اندام را درگیر می کند و به آن اندام و نواحی نزدیک به آن آسیب می رساند. آسیب های سرطان، ممکن است اندام ها را دچار بدشکلی ها و بدفرمی هایی کند. این تغییرات بر حال روحی بیمار تأثیرات نامطلوبی به جا می گذارد. برداشتن سرطان های وسیع اندام ها و بازسازی آنها، علاوه بر بازسازی ظاهری اندام به بهبود حال روحی بیمار نیز کمک می کند.

1 4 - برداشتن سرطان های وسیع اندام ها و بازسازی آنها

سرطان چگونه به وجود می آید؟

سرطان هایی که در اندام ها و بافت های بدن شکل می گیرند، بر اثر رشد بی رویه ی سلول ها به وجود می آیند. سلول های بدن افراد در حالت طبیعی به گونه ای می باشند که با از بین رفتن سلول های پیر، سلول های جوان، جایگزین می شوند. اما سرطان باعث می شود که سلول های پیر از بین نروند، بلکه این سلول ها تکثیر می شوند و با تقسیم های مکرر و پی در پی، سبب ایجاد سرطان می گردند. سرطان در هر اندامی باعث می شود تا عملکرد آن اندام دچار اختلالاتی گردد.

روش های برداشتن سرطان های وسیع اندام ها و بازسازی آنها چگونه می باشد؟

سرطان ها می توانند با پیشرفت در بدن، اندام های مختلف را درگیر کنند. به عنوان مثال ممکن است کسی که دچار سرطان استخوان شده باشد، مجبور به قطع پا گردد. در این روش به منظور برداشتن سرطان های وسیع اندام ها و بازسازی آنها، می توان از پروتز استفاده کرد. فرد با استفاده از پروتز می تواند آن اندام را بازسازی کرده و به راه رفتن ادامه دهد.

مورد دیگری را که می توان درباره ی برداشتن سرطان های وسیع اندام ها و بازسازی آنها به آن اشاره نمود، بازسازی سه بعدی می باشد. در این نوع بازسازی، با استفاده از تکنولوژی پیشرفته، می توان قرینه سازی نمود و اندام آسیب دیده را با ظاهری تا حد امکان طبیعی بازسازی نمود. بازسازی های استخوانی در سرطان های وسیع اندام ها، کاربرد وسیعی دارند.

 این جراحی توسط یک پزشک فوق تخصص جراح پلاستیک انجام میگردد ، بررسی و مطمئن شدن از پزشک جراح که در شرایط فعلی یکی از سخت ترین کارها میباشد. مرجع اطلاعات پزشکان در این لینک میباشد .

2 3 - برداشتن سرطان های وسیع اندام ها و بازسازی آنها

جراحان پلاستیک در حوزه ی بازسازی استخوان ها، مشکلات غضروفی، اختلالات شکلی و … فعالیت های گسترده ای دارند. از مهم ترین فعالیت های جراحان پلاستیک در حوزه ی برداشتن سرطان های وسیع اندام ها و بازسازی آنها، می توان به جراحی های کلاسیک، اندوسکوپی، لیزر، میکرو جراحی و … اشاره نمود. علاوه بر این عوامل شیمیایی و داروها نیز در کنار این درمان ها کاربرد دارند.

از مهم ترین اهداف جراحان پلاستیک به منظور بازسازی اندام ها، برطرف نمودن مشکلات مختلف و آسیب های ناشی از سرطان است. آنها برای این منظور تلاش می کنند انواع آسیب هایی را که در قسمت زیر پوست، پوست و استخوان ها ایجاد شده است، برطرف نمایند. همچنین بافت اندام هایی را که در جریان سرطان دچار آسیب های گسترده ای شده و از بین رفته اند، توسط بافت های مشابه و به صورت طبیعی ترمیم می نمایند.

مراقبت های پس از برداشتن سرطان های وسیع اندام ها و بازسازی آنها

برداشتن سرطان های وسیع اندام ها و بازسازی آنها، معمولا فرایند دشوار و پیچیده ای می باشد. فرد پس از جراحی های مربوط به بازسازی، می بایست چند روزی را در بیمارستان بستری شود تا واکنش های بدن و همچنین سلامت اندام ها مورد بررسی و ارزیابی قرار گیرد.

در پاره ای از موارد، جراحی های مربوط به بازسازی اندام ها در چند مرحله انجام می شود و دوره ی نقاهت نیز در مقایسه با بسیاری از جراحی ها، طولانی تر می باشد.

3 3 1024x682 - برداشتن سرطان های وسیع اندام ها و بازسازی آنها

در دوره ی نقاهت پس از بازسازی اندام ها، ممکن است بیمار محدودیت هایی را در دامنه ی حرکتی اندام بازسازی شده احساس نماید. این محدودیت ها به مرور زمان و با اجرا نمودن دستورالعمل های پزشک معالج کم کم برطرف خواهد شد.

تورم و کبودی های پس از برداشتن سرطان های وسیع اندام ها و بازسازی آنها، تا چند هفته پس از جراحی طبیعی می باشد و به مرور زمان از میزان و شدت آنها کاسته خواهد شد.

 

۲۹ مرداد ۱۴۰۱ توسط مدیر سایت 0 دیدگاه

جراحی ترمیمی پیوند عصب

آسیب ها و صدماتی همچون شکستگی ها، برخورد اجسام تیز، ضربه ها و … ممکن است عصب ها را درگیر مشکلاتی کنند و در پی آن پارگی عصب رخ دهد. به منظور کارکرد دوباره و طبیعی عصب می بایست پارگی عصب را ترمیم و درمان نمود. در برخی موارد ممکن شدن آسیب وارد به عصب آنقدر زیاد باشد که نتوان آن را ترمیم نمود. در این گونه مواقع بهترین راه درمان، پیوند عصب می باشد. ما در این مقاله توضیحاتی را درباره ی این روش درمانی ارائه خواهیم نمود.

پیوند عصب چیست؟

در برخی از حوادث و پیشامدها ممکن است عصب بسیار مهمی دچار آسیب جدی شود. و این آسیب به حدی باشد که ترمیم امکان پذیر نباشد. در این گونه مواقع راه مطمئن و منطقی، پیوند عصب می باشد. به منظور انجام پیوند عصب، می توان از عصبی دیگر که کارکرد چندان مهم و مؤثری ندارد، استفاده نمود.

2 7 - جراحی ترمیمی پیوند عصب

علل پیوند عصب

هنگامی که یک عصب دچار آسیب و پارگی می گردد، مرسوم ترین و رایج ترین کار، دوختن آن می باشد. اما گاهی میزان آسیب وارد شده به عصب چنان زیاد و شدید است که با دوختن، عصب درمان نخواهد شد. ما در این جا به مهم ترین عللی که ممکن است سبب انجام دادن پیوند عصب گردد، اشاره خواهیم کرد:

  • اگر بخشی از عصب در جریان آسیب، دچار له شدگی گشته باشد یا به اصطلاح ریش ریش شده باشد، آن قسمت را مرده و غیرقابل مصرف می دانند و می بایست آن بخش خارج گردد.
  • در صورتی از پارگی عصب مدتی گذشته باشد، ممکن است دو سر عصب از هم دور شده باشند و در این مواقع ضروری است که پیوند عصب صورت پذیرد.
  • گاهی ممکن است مدت زمانی از پارگی عصب سپری شده باشد و توده ای در قسمت پارگی به وجود آمده باشد. در این مواقع این توده می بایست خارج گردد و ممکن است به پیوند عصب نیاز باشد.
  • عللی را که در بالا به آنها اشاره نمودیم، زمینه ساز انجام پیوند عصب می باشد. زیرا در این آسیب ها دو سر عصب که لازم است به هم دوخته شود، به هم نخواهند رسید و برای همین لازم است که از روش پیوند عصب استفاده شود.

1 8 - جراحی ترمیمی پیوند عصب

 

شیوه ی انجام پیوند عصب

این جراحی جزو جراحی ترمیمی اندام ها و عصب ها میباشد .
در بخش های پیش به آسیب ها و همچنین عللی که منجر به پیوند عصب می گردد اشاره کردیم و حالا وقت آن رسیده که به شیوه ی انجام آن بپردازیم.

به منظور پیوند عصب، لازم است که بخشی از یک عصب حسی برداشته شود. پس از برداشتن این بخش، می توان از آن به عنوان پیوند استفاده نمود. روال معمول به این صورت می باشد که به منظور پیوند، اغلب از عصب های حسی استفاده می شود. زیرا در مقایسه با عصب های حرکتی، درجه ی اهمیت کمتری دارند.

شما باید بعداز بررسی و مطمئن شدن از پزشک جراح که در شرایط فعلی یکی از سخت ترین کارها میباشد که بهتر است این جراحی توسط یک پزشک فوق تخصص جراح پلاستیک انجام گردد را شروع کنید . مرجع اطلاعات پزشکان در این لینک میباشد .

در آغاز جراح این بخش پیوندی را در میان دو سر عصبی که دچار آسیب شده است، قرار می دهد. در ادامه جراح دو سر بخش پیوندی را به دو سر عصب خواهد دوخت.

نکته ی مهمی که بیماران باید در نظر داشته باشند، این است که با برداشتن بخشی از یک عصب حسی به منظور پیوند، پوست قسمتی از بدن دچار بی حسی خواهد شد. لازم است که بیمار به پذیرش این موضوع برسد که اگرچه پوست قسمت کوچکی از بدن دچار بی حسی شده است اما در مقابل، حرکت به اندام آسیب دیده ای که عصب حرکتی اش را از دست داده بود، بازگشته است.

مراقبت های لازم پس از انجام پیوند عصب

وقتی بیمار تحت درمان پیوند عصب قرار گرفت، لازم است به منظور تسریع در روند بهبودی و همچنین حصول بهتر و مطلوب تر نتایج درمانی، مراقبت های لازم را به دقت انجام دهد:

  • بیمار داروهای تجویز شده را با دقت و سر ساعت معین مصرف نماید.
  • در روزهای آغازین پس از پیوند می تواند از غذاها و مایعات سبک آغاز کند و به مرور رژیم غذایی طبیعی و سالم خود را شروع نماید.
  • پانسمان محل جراحی را خشک و تمیز نگه دارد.
  • ضروری است که درباره ی زمان استحمام با پزشک مشورت نماید.
  • درباره ی دامنه ی حرکت ها می تواند با پزشک خود مشورت نماید و تمرین های روزانه را به مرور شروع کند.
  • در صورت وجود هر گونه درد شدید، عفونت و نشانه هایی از این قبیل سریعا به پزشک خود مراجعه نماید.

 

۲۹ مرداد ۱۴۰۱ توسط مدیر سایت 0 دیدگاه

برداشتن و درمان جراحی BCC و SCC و ملانوم

سرطان پوست را می توان از رایج ترین و شایع ترین سرطان ها دانست. این سرطان نیز همچون بسیاری از سرطان ها به تغییرات و دگرگونی های ناخوشایندی منجر خواهد شد. در این مقاله که جزو جراحی ترمیمی و درباره ی برداشتن و درمان جراحی BCC و SCC و ملانوم ارائه خواهیم کرد.

منظور از برداشتن و درمان جراحی BCC و SCC و ملانوم چیست؟

سرطان پوست زمانی رخ می دهد که سلول های سالم پوست دچار تغییرات و دگرگونی هایی شوند. این تغییرات سبب می شود که رشد و تکثیر سلول ها با مشکلاتی مواجه شود و سلول ها از حالت طبیعی خود خارج گردند. منظور از برداشتن و درمان جراحی BCC و SCC و ملانوم، تلاش برای برطرف نمودن مشکلاتی می باشد که این بیماری برای بدن ایجاد کرده است.

1 6 - برداشتن و درمان جراحی BCC و SCC و ملانوم

BCC و SCC و ملانوم چیست؟

سرطان پوست دارای سه نوع اصلی می باشد و انواع آن عبارتند از:

نوع BCC : سرطان سلول های بازل

نوع SCC : سرطان سلول سنگفرشی

نوع ملانوما

علاوه بر سه نوع رایج که برشمردیم، سرطان پوست انواع دیگری هم دارد که در مقایسه با سه نوعی که اشاره کردیم، رواج کمتری دارند. از میان انواع غیر معمول و غیر رایج سرطان پوست می توان به تومورهای سلولی مرکل و برجستگی فیبروسارکوم پوست اشاره نمود.

چه عواملی در شکل گیری سرطان پوست نقش دارد؟

عوامل متعددی در شکل گیری انواع سرطان ها نقش دارند. البته لازم است به این نکته ی مهم نیز اشاره کنیم که وجود این عوامل، ابتلا به سرطان را قطعی نمی کند اما آگاهی از این عوامل سبب می شود که افراد با حساسیت بیشتر نکات مراقبتی و محافظتی را انجام دهند. مهم ترین عواملی که می تواند در انواع اصلی سرطان پوست که شامل BCC و SCC و ملانوم می باشد، نقش داشته باشد، عبارتند از:

  • نور آفتاب را می توان اصلی ترین و مهم ترین عامل در شکل گیری سرطان پوست دانست. افرادی که ساعت های طولانی در شبانه روز در معرض نور آفتاب قرار دارند، بیشتر از سایرین در معرض انواع سرطان پوست می باشند.
  • وجود اختلال در سیستم ایمنی نیز از جمله عواملی می باشد که ممکن است در ابتلای افراد به سرطان پوست، نقش داشته باشد.
  • در صورتی که افراد در معرض تابش امواج و تابش های گوناگون و به ویژه اشعه ی ایکس قرار بگیرند، احتمالا ابتلا به سرطان پوست در آنها افزایش می یابد.
  • از دیگر عواملی که ممکن است بر شکل گیری سرطان پوست، تأثیر داشته باشد، می توان به استفاده ی افراد از دستگاه های برنزه کننده ی پوست اشاره نمود.
  • احتمال ابتلا به سرطان پوست در افرادی که در تماس با برخی مواد شیمیایی خطرآفرین هستند، بیش از سایرین می باشد.

2 5 - برداشتن و درمان جراحی BCC و SCC و ملانوم

روش های برداشتن و درمان جراحی BCC و SCC و ملانوم

روش هایی که به منظور برداشتن و درمان جراحی BCC و SCC و ملانوم به کار می رود، نسبتا ساده می باشد. آثار ناشی از سرطان پوست، با جراحی برداشته می شوند. هرچند نوع ملانوم ممکن است به روش ها و اقدامات درمانی بیشتر و پیچیده تری نیاز داشته باشد. از مهم ترین و معمول ترین روش های درمانی، پرتو درمانی، شیمی درمانی، ایمونو تراپی می باشد. در روش پرتو درمانی، پرتوهایی کوچک به شکل کاملا هدفمند روی لکه های پوستی تابانده می شوند. این پرتوها باعث می شوند که سلول های غیرطبیعی، از بین بروند و همچنین لکه ی سرطانی که بر روی پوست ایجاد شده است، تخریب شود.

3 5 - برداشتن و درمان جراحی BCC و SCC و ملانوم

اصلی ترین روش به منظور برداشتن و درمان جراحی BCC و SCC و ملانوم، استفاده از اعمال جراحی به جهت برداشتن تومور سرطانی است. برداشتن و درمان جراحی BCC و SCC و ملانوم بیشتر برای برداشتن تومورهایی کاربرد دارد که بزرگ می باشند و در ناحیه های پر خطر بدن قرار گرفته اند. همچنین برای تومورهایی که به صورت پی در پی عود می کنند و در نواحی حساسی از بدن قرار گرفته اند که به لحاظ زیبایی شناسی اهمیت بسیاری دارند، می توان از روش جراحی موسوم به میکروگرافیک موس استفاده نمود.

جراح به منظور برداشتن و درمان جراحی BCC و SCC و ملانوم در روش میکروگرافیک موس، بافت سرطانی را به شکل لایه لایه بر می دارد. جراح کار را تا زمانی ادامه می دهد که به بافت سالم برسد.

بسیاری از سرطان های پوست را می توان از طریق جراحی تا حد زیادی درمان نمود. بهتر است به منظور عدم عود بیماری، به صورت منظم با پزشک معالج خود در ارتباط باشید.

بررسی و مطمئن شدن از پزشک جراح که در شرایط فعلی یکی از سخت ترین کارها میباشد که بهتر است این جراحی توسط یک پزشک فوق تخصص جراح پلاستیک انجام گردد. مرجع اطلاعات پزشکان در این لینک میباشد .

 

۲۴ مرداد ۱۴۰۱ توسط مدیر سایت 0 دیدگاه

همه چیز درباره ی پیوند تاندون

اندام ها و اعضای بدن ما در معرض آسیب های گوناگونی قرار دارند. از جمله ی این آسیب ها می توان به آسیب تاندون اشاره کرد. در صورتی که آسیب تاندون بسیار شدید باشد،، عمل پیوند تاندون انجام می گیرد. در این مقاله توضیحاتی درباره جراحی ترمیمی پیرامون پیوند تاندون را ارائه خواهیم کرد.

پیوند تاندون چیست؟

پیوند تاندون نوعی جراحی محسوب می شود که در جریان آن تاندونی را که فعال است از یک استخوان به استخوانی دیگر منتقل می کنند و پیوند خواهند زد. این عمل به آن دلیل انجام می شود که حرکتی که پیش از این از بین رفته بود، مجدد از سر گرفته شود.

1 7 1024x576 - همه چیز درباره ی پیوند تاندون

عمل جراحی پیوند تاندون برای چه کسانی انجام می شود؟

این عمل برای آن دسته از افرادی که درگیر مشکلات حرکتی می باشند، مناسب خواهد بود و انجام می شود. مهم ترین کاندیدای این عمل عبارتند از:

  • در بعضی از افراد به سبب فلج شدن بخشی از اعصاب، فعالیت و حرکت عضلاتی که به آن اعصاب وابسته می باشند، مختل می گردد. در صورت وجود چنین مشکلی می توان از عمل پیوند تاندون استفاده نمود. با انجام این عمل، توانایی حرکت به صورت مجدد بازیابی خواهد شد.
  • دسته ای از افراد دچار پارگی تاندون می شوند. هنگامی که عضله یا تاندون پاره شود و یا میزان آسیب وارد شده به تاندون در حدی باشد که امکان ترمیم وجود نداشته باشد، عمل پیوند تاندون، گزینه ی بسیار مناسبی می باشد. در این گونه موارد با انجام پیوند، می توان از تاندون دیگری برای انجام وظایف تاندون آسیب دیده، استفاده نمود.
  • از موارد دیگری که می توان به آن اشاره کرد، مشکلات نخاعی یا مغزی می باشد. در صورتی که این مشکلات به اندازه ای باشد که در فعالیت و کارکرد یک عضله اختلال ایجاد کند، می توان از پیوند تاندون استفاده نمود. پیوند سبب می شود تا حرکت های از دست رفته بازیابی گردند و به اندام برگردانده شوند.
  • از دیگر موارد می توان به مشکلات و اختلالات مادرزادی اشاره نمود. گاهی برخی از عضلات به صورت مادرزادی حرکت نمی کنند و یا دچار مشکلات حرکتی می باشند. در این گونه موارد می توان از این روش پیوندی استفاده نمود و حرکت را به عضو دچار نقص برگرداند.

2 6 - همه چیز درباره ی پیوند تاندون

شیوه ی انجام پیوند تاندون

در ابتدا باید گفت این جراحی توسط یک پزشک فوق تخصص جراح پلاستیک انجام میگردد ، بررسی و مطمئن شدن از پزشک جراح که در شرایط فعلی یکی از سخت ترین کارها میباشد. مرجع اطلاعات پزشکان در این لینک میباشد .

تاندون ها یا همان زردپی ها نوارهای محکم و دارای انعطاف می باشند. تاندون ها از یک سمت به عضله متصل می باشند و از سمت دیگر به استخوان وصل هستند. وظیفه ی تاندون ها این است که نیروی عضله را به استخوان منتقل نمایند و امکان حرکت را به وجود آورند.

هنگامی که تاندون به هر دلیلی از حرکت استخوان، ناتوان می گردد، می توان با کمک یک تاندون دیگر و پیوند آن به تاندون آسیب دیده، حرکت را عضو آسیب دیده باز گرداند. این پیوند زمانی صورت می گیرد که شدت آسیب و صدمه ی تاندون بسیار زیاد باشد. به عنوان مثال در صورتی که تاندون له یا ریش ریش شده باشد و دوختن دو سر تاندون پاره شده، امکان پذیر نباشد، لازم است که از روش پیوند و انتقال تاندون استفاده نمود. در این روش تاندون به منظور پیوند برداشته می شود و در آن محلی که تاندون دچار آسیب شده است، گذاشته می شود. سپس دو سر تاندون پیوندی به تاندون آسیب دیده بخیه خواهد شد.

همچنین در پاره ای از موارد، پیوند تاندون در دو مرحله قابل انجام است. در مرحله ی اول به جای آن قسمتی که تاندون ندارد، میله ای پلاستیکی گذاشته می شود. سپس در مرحله ی دوم میله برداشته خواهد شد و تاندون پیوندی گذاشته می شود.

علاوه بر این ممکن است بدن بیمار دارای تاندون مناسبی برای پیوند نباشد. در این گونه موارد ممکن است از بدن شخص متوفی، تاندون به منظور پیوند گرفته شود.

3 6 - همه چیز درباره ی پیوند تاندون

مراقبت های پس از انجام پیوند تاندون

به منظور بهبودی مطلوب و حصول بهترین نتایج، ضروری است که مراقبت های پس از عمل با دقت انجام گردد:

  • ضروری است که زودتر از موعد، حرکت دادن اندام آسیب دیده را شروع نکنید.
  • توجه داشته باشید که دیر حرکت دادن اندام آسیب دیده هم منجر به خشکی مفصل و محدودیت در دامنه ی حرکتی خواهد شد.
  • حتما درباره ی زمان حرکت دادن با پزشک خود مشورت نمایید.
  • داروها و مسکن های تجویز شده توسط پزشکتان را به دقت و سر زمان معین استفاده نمایید.

 

۲۴ مرداد ۱۴۰۱ توسط مدیر سایت 0 دیدگاه

برداشتن اسکارهای پارگی در صورت و اندام های بدن

اسکارها زخم هایی هستند که از جراحت ها و آسیب های پوستی به جا می مانند. با توجه به عمق و میزان زخم و جراحت، اندازه ی اسکار می تواند متفاوت باشد. از آنجا که اسکارها، نشانه ای ناخوشایند بر روی پوست بر جای می گذارند، برای افراد آزاردهنده می باشند. همچنین اسکارهای اندام های بدن ممکن است محدودیت هایی در دامنه ی حرکتی اندام های فرد ایجاد کند. ما در این مقاله توضیحاتی را درباره ی برداشتن اسکارهای پارگی در صورت و اندام های بدن ارائه خواهیم کرد.

اسکارها چگونه به وجود می آیند؟

بافت اسکار زمانی به وجود می آید که بدن شروع به ترمیم زخم نماید. بافت اسکار را می توان واکنش طبیعی بدن به آسیب ها و صدمات دانست. بدن هر فرد به هنگام بروز جراحت هایی مثل پارگی، سوختگی، جراحی و … بافت اسکار را می سازد.

بافت اسکار چه تفاوت هایی با بافت پوست دارد؟

بافت اسکار اگرچه شباهت هایی به پوست دارد اما کاملا شبیه پوست نمی باشد. بافت اسکار خاصیت ارتجاعی کمتری در مقایسه با پوست دارد. علاوه بر این رنگ آن نیز کمی با پوست متفاوت می باشد. در بافت اسکار، پروتئین های کلاژن برخلاف الگوی چند جهتی که در پوست سالم مشاهده می شود، تنها در یک جهت رشد می نمایند. همین امر خاصیت ارتجاعی بافت اسکار را کاهش می دهد و سبب سفتی آن می شود.

1 10 1024x576 - برداشتن اسکارهای پارگی در صورت و اندام های بدن

انواع اسکارها

پزشک پیش از برداشتن اسکارهای پارگی در صورت و اندام های بدن، اسکار شما را بررسی نموده و نوع آن را تشخیص می دهد. انواع اصلی اسکارها به خصوص اسکارهای پارگی عبارتند از:

  • اسکار هیپرتروفیک که همان اسکارهای برآمده و قرمز می باشند.
  • اسکار کلوئید: اسکارهای کلوئید نیز اسکارهای برآمده هستند. اما یکی از مهم ترین ویژگی این نوع اسکارها، گسترش و رشد آنها خارج از محدوده ی زخم می باشد. این اسکارها به مرور زمان دچار چین و چروک می شوند و ضخیم می گردند.
  • اسکارهای صورت: اسکارهای صورت ناشی از پارگی و هر گونه زخم و جراحتی می باشد که در صورت اتفاق افتاده است. اسکارهای صورت در مقایسه با اسکارهای دیگر، فرد را بیشتر درگیر آسیب های روانی می کند.

روش های برداشتن اسکارهای پارگی در صورت و اندام های بدن

جراحی ترمیمی پوست یکی از متداول ترین روش هایی است که قابل اجرا میباشد و به شما باید گوش زد کنم که مطمئن شدن از پزشک جراح که در شرایط فعلی یکی از سخت ترین کارها میباشد که بهتر است این جراحی توسط یک پزشک فوق تخصص جراح پلاستیک انجام گردد. مرجع اطلاعات پزشکان در این لینک میباشد .

روش های متعددی به منظور برداشتن اسکارهای پارگی در صورت و اندام های بدن وجود دارد. انتخاب هر یک از این روش ها وابسته به نوع، میزان و عمق اسکار است. پزشک پس از بررسی اسکار شما و تشخیص نوع آن، روش مناسب را انتخاب می کند و به کار می برد. این روش ها هم شامل روش های درمانی غیر جراحی می باشند و هم شامل روش های جراحی.

از مهم ترین روش های غیر جراحی برداشتن اسکارهای پارگی در صورت و اندام های بدن می توان به روش های سرمادرمانی، لایه برداری، تزریق ژل، لیزر و … اشاره نمود.

2 8 - برداشتن اسکارهای پارگی در صورت و اندام های بدن

کاندیدای جراحی برداشتن اسکارهای پارگی در صورت و اندام های بدن

به دلیل نتایج مطلوب جراحی، بسیاری از افراد متقاضی این روش می باشند. در ادامه به کاندیدای جراحی برداشتن اسکارهای پارگی در صورت و اندام های بدن اشاره خواهیم کرد:

  • آن دسته از افرادی که از سلامت عمومی خوبی برخوردار باشند.
  • افرادی که اسکارهای پارگی صورت بر اعتماد به نفسشان تأثیر منفی گذاشته باشد.
  • افرادی که هیچ گونه دخانیاتی مصرف نمی کنند یا مصرف دخانیات را ترک کرده اند.
  • افرادی که اسکارهای پارگی در اندام های بدن آنها باعث ایجاد محدودیت های حرکتی شده است.
  • آن دسته از افرادی که به سبب اسکارها، میزان انعطاف پذیری اندام هایشان کاهش پیدا کرده است.
  • افرادی که محل اسکارهایشان با ناراحتی و درد همراه است.
  • آن دسته از افرادی که انتظارات و توقعات واقع بینانه ای از نتایج عمل دارند.

3 7 1024x664 - برداشتن اسکارهای پارگی در صورت و اندام های بدن

روش جراحی برداشتن اسکارهای پارگی در صورت و اندام های بدن

روش های جراحی برای ترمیم و درمان اسکارهای پارگی، گسترده و متنوع می باشد. این روش ها با توجه به میزان پارگی، عمق پارگی و زاویه ی آن متفاوت خواهد بود. در ادامه به مهمترین روش های جراحی برای برداشتن اسکارهای پارگی در صورت و اندام های بدن اشاره خواهیم کرد:

  • روش بریدن جای زخم: برداشتن اسکار و به جا ماندن لایه ای بسیار نازک بر پوست.
  • دبلیو پلاستی یا زد پلاستی: اصلاح و همچنین تنظیم دوباره بافت زخم.
  • روش گسترش بافت: استفاده از بالون سیلیکونی و کشیده شدن پوست.
  • روش پیوند پوست: پیوند تکه ای سالم از پوست بر روی قسمت آسیب دیده.

بررسی و مطمئن شدن از پزشک جراح که در شرایط فعلی یکی از سخت ترین کارها میباشد که بهتر است این جراحی توسط یک پزشک فوق تخصص جراح پلاستیک انجام گردد. مرجع اطلاعات پزشکان در این لینک میباشد .

۲۳ مرداد ۱۴۰۱ توسط مدیر سایت 0 دیدگاه

برداشتن سرطان های وسیع سر و صورت و بازسازی آنها

از آنجا که صورت یکی از اعضایی به شمار می رود که در مقایسه با سایر اعضای بدن، بیشتر در معرض دید است، ایرادات و نقص ها نیز بیشتر به چشم می آیند. سرطان های سر و صورت از جمله سرطان هایی به شمار می رود که اثرات نامطلوبی بر چهره به جا می گذارند. ما در این مقاله توضیحاتی درباره جراحی ترمیمی پیرامون برداشتن سرطان های وسیع سر و صورت و بازسازی آنها را ارائه خواهیم کرد.

منظور از برداشتن سرطان های وسیع سر و صورت و بازسازی آنها چیست؟

سرطان های سر و صورت، شامل سرطان هایی می باشد که در ناحیه ی صورت و نواحی نزدیک به آن ایجاد می شود. این سرطان ها صورت را تحت تأثیر قرار می دهند و با ایجاد مشکلات و ایراداتی در صورت، سبب بدشکلی، بدفرمی  و … می شوند. منظور از برداشتن سرطان های وسیع سر و صورت و بازسازی آنها، انجام جراحی هایی برای رفع ایرادات و نواقص صورت و تلاش برای ایجاد ظاهری طبیعی می باشد.

1 5 - برداشتن سرطان های وسیع سر و صورت و بازسازی آنها

سرطان های سر و صورت در کدام نواحی تشکیل می شوند؟

همان طور که پیش از این نیز اشاره کردیم، سرطان های سر و صورت در نواحی نزدیک به صورت تشکیل می شوند. اما اگر بخواهیم جزئی تر و دقیق تر به این موارد بپردازیم، باید بگوییم که رایج ترین سرطان های سر و صورت در نواحی زیر به وجود می آید:

  • سرطان هایی که در ناحیه ی دهان به وجود می آیند.
  • سرطان های مربوط به حفره ی بینی و مجرای پشت بینی
  • سرطان های مربوط به نواحی گوناگون سر
  • سرطان های مربوط به دهان

احتمال ابتلا به سرطان های سر و صورت در چه افرادی وجود دارد؟

به منظور برداشتن سرطان های وسیع سر و صورت و بازسازی آنها باید شناخت دقیقی از مبتلایان به دست آوریم و بدانیم که چه کسانی در معرض این نوع سرطان ها قرار دارند.

2 4 - برداشتن سرطان های وسیع سر و صورت و بازسازی آنها

وجود برخی عوامل، احتمال ابتلا به تعدادی از سرطان ها و بیماری ها، از جمله سرطان های سر و صورت را تشدید می کنند. البته باید این را به خاطر داشته باشید که وجود این عوامل نشان دهنده ی ابتلای قطعی نمی باشد و نمی توان گفت که هر کسی که این شرایط را دارا باشد، حتما به سرطان های سر و صورت دچار می شود. در ادامه به تعدادی از مهم ترین عواملی که می تواند منجر به ایجاد سرطان های سر و صورت شوند، اشاره خواهیم کرد:

  • آن دسته از افرادی که سیگاری هستند و از مواد مخدر نیز استفاده می کنند، بیشتر از سایرین در معرض مبتلا شدن به سرطان های سر و صورت قرار دارند.
  • مصرف الکل نیز از جمله مواردی است که سبب می شود، احتمال ابتلا به سرطان های سر و صورت افزایش یابد.
  • در میان افرادی که به این نوع سرطان ها مبتلا می شوند، عامل جنسیت نیز فاکتور بسیار مهمی می باشد. مردان نسبت به زنان، بیشتر به سرطان های سر و صورت مبتلا می شوند.
  • کسانی که با توجه به شغل و شرایط زیستی خود، ساعت های زیادی را در طول شبانه روز در مقابل نور خورشید قرار دارند، در معرض این نوع سرطان ها قرار دارند.
  • سیستم ایمنی ضعیف نیز احتمال ابتلا به سرطان های سر و صورت را تشدید می کند.
  • افرادی که در معرض مواد شیمیایی قرار دارند، در مقایسه با دیگران بیشتر در معرض ابتلا قرار دارند.

روش های برداشتن سرطان های وسیع سر و صورت و بازسازی آنها

در ابتدا باید گفت این جراحی توسط یک پزشک فوق تخصص جراح پلاستیک انجام میگردد ، بررسی و مطمئن شدن از پزشک جراح که در شرایط فعلی یکی از سخت ترین کارها میباشد. مرجع اطلاعات پزشکان در این لینک میباشد .

برداشتن سرطان های وسیع سر و صورت و بازسازی آنها با جراحی امکان پذیر می باشد. در ادامه به مهم ترین روش های بازسازی اشاره خواهیم کرد:

3 4 - برداشتن سرطان های وسیع سر و صورت و بازسازی آنها

  • یکی از مهم ترین روش های درمانی به منظور برداشتن سرطان های وسیع سر و صورت و بازسازی آنها، استفاده از پروتزها می باشد. امروزه با پیشرفت علم پزشکی، از پروتزهای اختصاصی استفاده می شود که نتایج مطلوبی دارد.
  • جراحان پلاستیک در کنار جراحی های کلاسیک، از روش های نوین و به روزی استفاده می کند. از جمله این روش ها می توان به لیزر، اندوسکوپی، میکرو جراحی و … نام برد.
  • یکی دیگر از روش هایی که می تواند منجر به برداشتن سرطان های وسیع سر و صورت و بازسازی آنها شود، استفاده از شیوه ی متسع کننده ی بافت می باشد. این روش را می توان از روش های ساده در جراحی پلاستیک شمرد که در بازسازی سرطان های سر و صورت بسیار مفید می باشد.