جراحی زیبایی بالا کشیدن سینه
انحنا، برجستگی ها و فراز و فرودهای اندام زنان عاملی برای زیبایی و تناسب اندام آنها می باشد. این زیبایی، انحنا و برجستگی ها به مرور زمان و بنا به دلایل گوناگون دستخوش تغییرات و دگرگونی هایی خواهد شد. یکی از اعضای بدن که در طول زمان تغییرات زیادی را تجربه می کند، سینه ها می باشند. از جمله این تغییرات می توان به شل شدن، افتادگی و پایین آمدن سینه ها اشاره کرد. عمل بالا کشیدن سینه دقیقا به همین منظور و جهت اصلاح و زیبایی فرم سینه انجام می شود. در این مقاله به عمل بالا کشیدن سینه خواهیم پرداخت.
منظور از بالا کشیدن سینه چیست؟
منظور از عمل بالا کشیدن سینه، عملی است که در آن سینه ها به سمت بالا کشیده می شود. در این عمل پوست اضافی سینه برداشته می شود و سینه ها به فرم دلخواه و مطلوب فرد نزدیک می شود.
مزایا و فواید عمل بالا کشیدن سینه
عمل بالا کشیدن سینه به منظور بهبود وضعیت ظاهری و تناسب اندام فرد انجام می شود. اما علاوه بر این، مزایا و فواید دیگری را نیز می توان برای آن بر شمرد. در ادامه به مهم ترین مزایا و فواید عمل بالا کشیدن سینه اشاره خواهیم کرد:
- زیبایی و افزایش اعتماد به نفس فرد
- بهبود وضعیت پوست نواحی نزدیک به سینه و برطرف شدن مشکلات ناشی از عرق سوز شدن زیر سینه
- کاهش و بهبودی دردهای شانه
چگونگی انجام عمل بالا کشیدن سینه
این جراحی تحت بیهوشی عمومی انجام می شود. در ابتدای عمل، نواحی مورد نظر برای برش، علامت گذاری می شوند. برش ها بر اساس شرایط بیمار و همچنین نیاز، خواسته و هدف این جراحی خواهد بود. به این معنا که در نوع و اندازه ی برش شدت و میزان افتادگی مبنا قرار می گیرد. این نواحی عبارتند از: هاله ی قهوه ای دور نوک سینه (برش در این ناحیه معمولا برای آن دسته از افرادی که شدت افتادگی سینه شان زیاد نیست، انجام می شود)، قسمت زیر نوک سینه ها تا زیر سینه ها و قسمت چین های زیر سینه. لازم به ذکر است که برش در امتداد چین های زیر سینه برای آن دسته از کسانی که افتادگی سینه در آنها شدید است، انجام می شود.
پس از علامت گذاری قسمت های مورد نظر، برش ها ایجاد می شود. سپس پوست و بافت اضافی را بر می دارند و سینه به سمت بالا کشیده می شود. در مواردی نیز ممکن است موقعیت نوک سینه تغییر داده شود. در انتها، برش های ایجاد شده را بخیه می زنند و به منظور محافظت از بخیه ها، پانسمان انجام خواهد شد.
عمل بالا کشیدن سینه برای چه کسانی مناسب است؟
جامعه ی آماری زنانی که دچار افتادگی سینه می باشند، بسیار زیاد و گسترده می باشد. اما آیا این عمل برای همه ی این افراد مناسب است؟ در ادامه به این پرسش پاسخ خواهیم داد:
- این عمل برای افرادی که از سلامت کامل بدنی برخوردار می باشند، مناسب است.
- عمل بالا کشیدن سینه برای آن دسته از افرادی که رشد سینه هایشان کامل شده است، مناسب می باشد.
- این عمل برای آن دسته از کسانی که پوستی کشیده دارند و هاله ی قهوه ای سینه شان بزرگ است، مناسب می باشد.
- این عمل برای افرادی که سینه های نامتقارنی دارند، مناسب است.
- و در پایان باید اشاره کنیم که عمل بالا کشیدن سینه برای افرادی که انتظاراتی واقع بینانه از نتایج عمل دارند، مناسب تر خواهد بود.
مراقبت های لازم پس از عمل
به منظور تسریع در روند بهبودی بیمار و نیز دوام و ماندگاری نتایج حاصل از این عمل، توصیه می شود تا فرد مراقبت های زیر را به دقت انجام دهد:
- دوران نقاهت پس از بیماری معمولا ۷ تا ۱۰ روز به طول می انجامد.
- توجه داشته باشید که کبودی ها و تورم به وجود آمده، طبیعی می باشد و به مرور برطرف خواهد شد.
- پس از عمل برای مدتی مواد غذایی را به صورت مایع استفاده نمایید.
- با مشورت پزشک داروها را به صورت منظم و دقیق مصرف کنید.
- تا ۴۸ ساعت پس از عمل بالا کشیدن سینه از حرکت دادن بازوها خودداری نمایید.
- توجه داشته باشید که قسمت های مربوط به برش را خشک نگه دارید.
- تا ۶ هفته پس از عمل از سینه بندهایی که به این منظور طراحی شده اند، استفاده نمایید.