دسته بندی ها: جراحی زیبایی سینه

۶ مهر ۱۴۰۱ توسط مدیر سایت 0 دیدگاه

همه چیز درباره ی عمل بزرگ کردن سینه

زیبایی و تناسب تنها محدود به یک عضو و اندام نیست. زیبایی و تناسب اندام را می توان در کلیت یک مجموعه معنا کرد. اما در کنار همه ی این موارد باید اشاره کنیم که برخی از اندام ها هستند که جلوه ای متفاوت دارند و به بیان دیگر بیشتر به چشم می آیند. سینه ها را می توان از این نوع اندام ها به شمار آورد. هر نوع نقصی اعم از کوچکی و … در سینه ها می تواند از تناسب و زیبایی اندام فرد بکاهد. ما در این مقاله توضیحاتی را پیرامون بزرگ کردن سینه ارائه خواهیم کرد.

منظور از بزرگ کردن سینه چیست؟

بزرگ کردن سینه را می توان از انواع اقدامات و روش های زیبایی دانست که امروزه نظر بسیاری از علاقه مندان را به خود جلب کرده است. فرم بخشیدن و افزایش دادن سایز سینه ها از مواردی است که در گذر زمان به روش ها و شیوه های گوناگونی انجام شده است. این عمل علاوه بر زیبایی و بهبود وضعیت ظاهری فرد به افزایش اعتماد به نفس او نیز کمک شایانی خواهد نمود.

1 - همه چیز درباره ی عمل بزرگ کردن سینه

مهم ترین مزیت های عمل بزرگ کردن سینه

بسیاری از افرادی که این عمل را انجام می دهند به دنبال بهبود وضعیت ظاهری و تناسب اندام خود می باشند. در اینجا به مهم ترین مزایای این عمل اشاره خواهیم کرد:

  • با این عمل میزان برجستگی سینه ی شما افزایش پیدا خواهد کرد. همچنین سینه ی شما ظاهر پرتری پیدا خواهد کرد.
  • با برجسته تر شدن سینه ها، تناسب اندام شما در وضعیت بهتری قرار خواهد گرفت.
  • سفت شدن سینه ها از دیگر مزیت های مهم این عمل می باشد.
  • علاوه بر افزایش و ارتقای شاخصه های زیبایی ظاهری، اعتماد به نفس شما نیز افزایش خواهد یافت.
  • با استفاده از این عمل علاوه بر افزایش سایز سینه، فرم سینه های شما نیز در وضعیت بهتر و مناسب تری قرار خواهد گرفت.
  • از دیگر مزیت های مهم این عمل، ماندگاری بالای آن خواهد بود.

2 12 - همه چیز درباره ی عمل بزرگ کردن سینه

شیوه ی انجام عمل بزرگ کردن سینه

در آغاز بهتر است به رایج ترین روش های بزرگ کردن سینه اشاره ای کوتاه داشته باشیم. از مهم ترین و مرسوم ترین روش ها می توان به پروتز یا همان ایمپلنت سینه اشاره کرد. دیگر روش رایج، تزریق ژل می باشد. همچنین تزریق چربی نیز از روش هایی می باشد که می توان به وسیله ی آن سینه ها را بزرگ نمود. شایان ذکر است که این روش ها در طول زمان ماندگاری، هزینه ها و … دارای تفاوت هایی می باشند.

شما باید بعداز بررسی و مطمئن شدن از پزشک جراح که در شرایط فعلی یکی از سخت ترین کارها میباشد که بهتر است این جراحی توسط یک پزشک فوق تخصص جراح پلاستیک انجام گردد را شروع کنید . مرجع اطلاعات پزشکان در این لینک میباشد .

در یکی از روش های عمل بزرگ کردن سینه، پزشک در آغاز بیمار را تحت بیهوشی عمومی قرار خواهد داد. سپس پروتز را که انعطاف پذیری قابل توجهی دارد و شبیه بافت طبیعی پستان می باشد، درون سینه ی فرد قرار می دهد. پروتزها در شکل های گوناگونی می باشند که رایج ترین آنها مدل گرد و اشکی است. قرار گرفتن پروتزها در سینه، باعث بزرگ شدن سینه ها می گردد. معمولا این روش بین ۷ الی ۱۲ سال ماندگاری دارد.

یکی دیگر از روش های رایج به منظور بزرگ کردن سینه، روش تزریق چربی می باشد. در این روش، چربی مورد نظر از بدن خود بیمار و از قسمت هایی مانند ران، پهلو، باسن و … گرفته می شود. با لیپوساکشن چربی ها گرفته خواهد شد و به سینه تزریق می شود. این عمل موجب بزرگ شدن سینه های فرد خواهد شد. لازم به ذکر است که استفاده از این روش برای زنان لاغر مناسب نمی باشد. زیرا این دسته از افراد در بدن خود، چربی زیادی به منظور برداشتن و تزریق نمودن، ندارند.

3 9 1024x577 - همه چیز درباره ی عمل بزرگ کردن سینه

مراقبت های پس از انجام عمل بزرگ کردن سینه

جهت دریافت بهترین نتایج و همچنین سرعت بخشیدن به روند بهبودی و درمان، ضروری است که مراقبت های پس از عمل بزرگ کردن سینه را جدی بگیرید و این مراقبت ها را به دقت انجام دهید:

  • داروها و مسکن های تجویز شده را با دقت و سر ساعت معین مصرف نمایید.
  • در ۲۴ ساعت آغازین پس از عمل، بهتر است یک نفر به عنوان همراه در کنار شما باشد.
  • از مایعات فراوان، میوه جات و سبزیجات استفاده کنید.
  • به مدت ۲ هفته مصرف نمک را محدود نمایید.
  • حداقل تا ۱ ماه از استعمال دخانیات بپرهیزید.
  • بهتر است در روزهای آغازین پس از عمل، روزانه مدت زمانی کوتاه راه بروید. این کار احتمال لخته شدن خون را کاهش خواهد داد.

۶ مهر ۱۴۰۱ توسط مدیر سایت 0 دیدگاه

برداشتن سینه و جایگزین پروتز جهت جلوگیری از سرطان سینه

سرطان سینه یکی از رایج ترین سرطان ها در میان انواع سرطان می باشد. بررسی ها و مطالعات نشان داده است که این سرطان پنجمین دلیل مرگ و میر در ایران می باشد. میزان مبتلایان به سرطان سینه، هر ساله افزایش پیدا می کند. از همین رو یکی از موارد مهمی که درباره ی سرطان سینه مطرح می شود، راهکارهایی جهت پیشگیری از این سرطان می باشد. یکی از این راهکارها که تنها در شرایطی خاص توصیه می گردد، برداشتن سینه و جایگزین پروتز جهت جلوگیری از سرطان سینه می باشد. ما در این مقاله تلاش می کنیم توضیحاتی را درباره ی این موضوع ارائه نماییم.

1 12 1024x737 - برداشتن سینه و جایگزین پروتز جهت جلوگیری از سرطان سینه

مهم ترین علل ابتلا به سرطان سینه

پیش از آنکه به برداشتن سینه و جایگزین پروتز جهت جلوگیری از سرطان سینه بپردازیم، لازم است توضیحاتی را درباره ی علل ابتلا به سرطان سینه ارائه کنیم.

ابتلا به سرطان سینه نیز مانند بسیاری از بیماری ها و سرطان های دیگر، به عوامل متعددی بستگی دارد. در این قسمت به مهم ترین علل ابتلا به سرطان سینه اشاره خواهیم کرد:

  • داشتن سابقه ی خانوادگی مثبت و عوامل ژنتیکی را می توان یکی از علل مهم ابتلا به سرطان سینه به شمار آورد.
  • یکی از مهم ترین علل ابتلا به این بیماری، تغذیه ی نامناسب می باشد. مصرف غذاهای چرب ریسک ابتلا به این سرطان را افزایش می دهد.
  • از دیگر عللی که می تواند زمینه ساز ابتلا به سرطان سینه باشد، چاقی می باشد.
  • عدم شیردهی نیز می تواند یکی از علل ابتلا به این بیماری باشد.
  • استعمال دخانیات
  • مصرف مشروبات الکلی
  • در صورتی که اولین زایمان فرد پس از سی سالگی باشد، ریسک ابتلا به این سرطان در او افزایش پیدا می کند.
  • استفاده ی طولانی مدت از هورمون ها می تواند زمینه ساز ابتلا به سرطان سینه گردد.

مهم ترین و کارآمدترین راهکارهای جلوگیری از سرطان سینه

از آنجا که عوامل متعددی می توانند منجر به بروز این سرطان گردند، پزشکان تلاش می کنند تا از طریق راهکارهای پیشگیری، میزان مبتلایان به این بیماری را کاهش دهند. مطالعات، بررسی ها و ارزیابی های دقیق پزشکی نشان داده است که رعایت راهکارهای پیشگیری تا حد زیادی در جلوگیری از ابتلا به سرطان سینه نقش دارند. برداشتن سینه و جایگزین پروتز جهت جلوگیری از سرطان سینه یکی از راه های مطمئن و کارآمدی می باشد که در شرایط و وضعیت های خاص توصیه می گردد. اما پیش از اینکه به این روش بپردازیم، به تعدادی از راهکارهای طبیعی و معمول نیز اشاره خواهیم کرد:

2 11 - برداشتن سینه و جایگزین پروتز جهت جلوگیری از سرطان سینه

  • ماموگرافی راهی جهت پیشگیری از سرطان سینه

ماموگرافی را می توان یکی از دقیق ترین راه ها به منظور تشخیص و پیشگیری از سرطان سینه دانست. در این روش با کمک دستگاه هایی پیشرفته، دقیق و کم خطر می توان توده های غیر قابل لمس و همچنین رسوبات آهکی را که پیش از ایجاد سرطان تشکیل می شوند، به خوبی تشخیص داد.

  • کاهش میزان مصرف پروتئین و افزایش مصرف چربی های سالم

بررسی ها نشان داده است که کاهش مصرف پروتئین و و افزایش مصرف چربی هایی با کیفیت بالا مانند روغن نارگیل، آووکادو، تخم مرغ ارگانیک و … نقش مهم در پیشگیری از سرطان سینه ایفا می کنند.

  • کنترل وزن

کنترل وزن از راه تغذیه مناسب و ورزش حاصل می شود و این موارد در جلوگیری از سرطان سینه نقش مهمی دارند.

  • راهکار برداشتن سینه و جایگزین پروتز جهت جلوگیری از سرطان سینه

روش برداشتن سینه و جایگزین پروتز جهت جلوگیری از سرطان سینه برای زنانی که ریسک بالایی برای ابتلا به این سرطان دارند، توصیه می شود. لازم به ذکر است که این روش در ایران چندان مرسوم نیست اما در خارج از کشور، عمل متداولی محسوب می شود.

چگونگی برداشتن سینه و جایگزین پروتز جهت جلوگیری از سرطان سینه

در ابتدا باید گفت این جراحی توسط یک پزشک فوق تخصص جراح پلاستیک انجام میگردد ، بررسی و مطمئن شدن از پزشک جراح که در شرایط فعلی یکی از سخت ترین کارها میباشد. مرجع اطلاعات پزشکان در این لینک میباشد .

در آغاز پزشک از کاندیدای این جراحی، تست ژنتیک می گیرد. در صورتی که تست این افراد مثبت باشد، عمل برداشتن سینه انجام خواهد شد. همزمان با برداشتن سینه، بازسازی و جایگزین کردن پروتز نیز می تواند انجام شود.

3 2 - برداشتن سینه و جایگزین پروتز جهت جلوگیری از سرطان سینه

پزشک در این جراحی تمام بافت سینه را که شامل پوست، قسمتی از بافت زیر سینه تا روی قسمت عضلات قفسه ی سینه و نوک پستان می باشد، بر می دارد. پزشک با توجه به شرایط بیمار می تواند همزمان با برداشتن سینه، عملیات بازسازی سینه را نیز انجام دهد و جهت بازسازی از پروتز استفاده نماید.

۷ خرداد ۱۴۰۱ توسط مدیر سایت 0 دیدگاه

جراحی زیبایی بالا کشیدن سینه

انحنا، برجستگی ها و فراز و فرودهای اندام زنان عاملی برای زیبایی و تناسب اندام آنها می باشد. این زیبایی، انحنا و برجستگی ها به مرور زمان و بنا به دلایل گوناگون دستخوش تغییرات و دگرگونی هایی خواهد شد. یکی از اعضای بدن که در طول زمان تغییرات زیادی را تجربه می کند، سینه ها می باشند. از جمله این تغییرات می توان به شل شدن، افتادگی و پایین آمدن سینه ها اشاره کرد. عمل بالا کشیدن سینه دقیقا به همین منظور و جهت اصلاح و زیبایی فرم سینه انجام می شود. در این مقاله به عمل بالا کشیدن سینه خواهیم پرداخت.

3 7 1024x830 - جراحی زیبایی بالا کشیدن سینه

 

منظور از بالا کشیدن سینه چیست؟

منظور از عمل بالا کشیدن سینه، عملی است که در آن سینه ها به سمت بالا کشیده می شود. در این عمل پوست اضافی سینه برداشته می شود و سینه ها به فرم دلخواه و مطلوب فرد نزدیک می شود.

مزایا و فواید عمل بالا کشیدن سینه

عمل بالا کشیدن سینه به منظور بهبود وضعیت ظاهری و تناسب اندام فرد انجام می شود. اما علاوه بر این، مزایا و فواید دیگری را نیز می توان برای آن بر شمرد. در ادامه به مهم ترین مزایا و فواید عمل بالا کشیدن سینه اشاره خواهیم کرد:

  • زیبایی و افزایش اعتماد به نفس فرد
  • بهبود وضعیت پوست نواحی نزدیک به سینه و برطرف شدن مشکلات ناشی از عرق سوز شدن زیر سینه
  • کاهش و بهبودی دردهای شانه

چگونگی انجام عمل بالا کشیدن سینه

این جراحی تحت بیهوشی عمومی انجام می شود. در ابتدای عمل، نواحی مورد نظر برای برش، علامت گذاری می شوند. برش ها بر اساس شرایط بیمار و همچنین نیاز، خواسته و هدف این جراحی خواهد بود. به این معنا که در نوع و اندازه ی برش شدت و میزان افتادگی مبنا قرار می گیرد. این نواحی عبارتند از: هاله ی قهوه ای دور نوک سینه (برش در این ناحیه معمولا برای آن دسته از افرادی که شدت افتادگی سینه شان زیاد نیست، انجام می شود)، قسمت زیر نوک سینه ها تا زیر سینه ها و قسمت چین های زیر سینه. لازم به ذکر است که برش در امتداد چین های زیر سینه برای آن دسته از کسانی که افتادگی سینه در آنها شدید است، انجام می شود.

2 6 1024x768 - جراحی زیبایی بالا کشیدن سینه

 

پس از علامت گذاری قسمت های مورد نظر، برش ها ایجاد می شود. سپس پوست و بافت اضافی را بر می دارند و سینه به سمت بالا کشیده می شود. در مواردی نیز ممکن است موقعیت نوک سینه تغییر داده شود. در انتها، برش های ایجاد شده را بخیه می زنند و به منظور محافظت از بخیه ها، پانسمان انجام خواهد شد.

عمل بالا کشیدن سینه برای چه کسانی مناسب است؟

جامعه ی آماری زنانی که دچار افتادگی سینه می باشند، بسیار زیاد و گسترده می باشد. اما آیا این عمل برای همه ی این افراد مناسب است؟ در ادامه به این پرسش پاسخ خواهیم داد:

  • این عمل برای افرادی که از سلامت کامل بدنی برخوردار می باشند، مناسب است.
  • عمل بالا کشیدن سینه برای آن دسته از افرادی که رشد سینه هایشان کامل شده است، مناسب می باشد.
  • این عمل برای آن دسته از کسانی که پوستی کشیده دارند و هاله ی قهوه ای سینه شان بزرگ است، مناسب می باشد.
  • این عمل برای افرادی که سینه های نامتقارنی دارند، مناسب است.
  • و در پایان باید اشاره کنیم که عمل بالا کشیدن سینه برای افرادی که انتظاراتی واقع بینانه از نتایج عمل دارند، مناسب تر خواهد بود.

مراقبت های لازم پس از عمل

به منظور تسریع در روند بهبودی بیمار و نیز دوام و ماندگاری نتایج حاصل از این عمل، توصیه می شود تا فرد مراقبت های زیر را به دقت انجام دهد:

1 6 - جراحی زیبایی بالا کشیدن سینه

 

  • دوران نقاهت پس از بیماری معمولا ۷ تا ۱۰ روز به طول می انجامد.
  • توجه داشته باشید که کبودی ها و تورم به وجود آمده، طبیعی می باشد و به مرور برطرف خواهد شد.
  • پس از عمل برای مدتی مواد غذایی را به صورت مایع استفاده نمایید.
  • با مشورت پزشک داروها را به صورت منظم و دقیق مصرف کنید.
  • تا ۴۸ ساعت پس از عمل بالا کشیدن سینه از حرکت دادن بازوها خودداری نمایید.
  • توجه داشته باشید که قسمت های مربوط به برش را خشک نگه دارید.
  • تا ۶ هفته پس از عمل از سینه بندهایی که به این منظور طراحی شده اند، استفاده نمایید.

۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ توسط مدیر سایت 0 دیدگاه

بازسازی سینه بعد از برداشتن سینه به علت سرطان

سرطان سینه را می توان یکی از رایج ترین سرطان ها برای زنان به شمار آورد. یکی از روش های درمانی سرطان سینه، برداشتن تمام پستان می باشد. این امر ممکن است از نظر روحی، تأثیرات نامطلوبی بر روی بیماران بگذارد. ما در این مقاله توضیحاتی را درباره ی بازسازی سینه بعد از برداشتن به علت سرطان ارائه خواهیم کرد.

منظور از بازسازی سینه بعد از برداشتن سینه به علت سرطان چیست؟

بازسازی سینه همان گونه که از نامش پیداست، به منظور اصلاح سینه و برگرداندن سلامتی و ظاهر طبیعی این اندام انجام می شود.

01 - بازسازی سینه بعد از برداشتن سینه به علت سرطان

زمان مناسب برای انجام عمل جراحی بعد از برداشتن سینه به علت سرطان

در آغاز باید به این نکته ی مهم اشاره کنیم که عمل بازسازی سینه معمولا در دو زمان قابل اجرا می باشد. این بازسازی را هم می توان به صورت همزمان با جراحی سینه انجام دهد و هم می توان بعد از حداقل دو سال آن را انجام داد. تعیین زمان مناسب برای جراحی به عوامل متعدد و گوناگونی بستگی دارد. از جمله ی این عوامل می توان به شرایط و وضعیت بیمار، مهارت جراح، وسعت و گستردگی بیماری اشاره نمود.

خوب است بدانید که جراح برای انجام عمل بازسازی، به زمان و فاکتورهای مناسب آن توجه بسیاری می کند. به عنوان مثال یکی از مهم ترین فاکتورها در تعین زمان مناسب، توجه به احتمال پایین عود بیماری می باشد. همچنین لازم است که فرد بیمار، مرحله های پرتو درمانی و شیمی درمانی را گذرانده باشد.

همان طور که در سطرهای پیشین اشاره نمودیم، گاهی بازسازی سینه بعد از برداشتن سینه به علت سرطان، به طور همزمان با جراحی سینه انجام می شود. این مورد معمولا زمانی اتفاق می افتد که برداشتن سینه با هدف پیشگیری از سرطان سینه انجام گرفته باشد.

مراحل جراحی بعد از برداشتن سینه به علت سرطان

به منظور انجام بازسازی سینه، موارد متعددی بررسی می شود. این موارد شامل سن بیمار، فرم بدن بیمار، وضعیت و شرایط روحی، احتمال حاملگی در آینده، بیماری ها و اختلالات فرد، سابقه ی رادیوتراپی و … می باشد. بازسازی سینه بعد از برداشتن سینه به علت سرطان دست کم در دو مرحله انجام پذیر می باشد. نخستین مرحله ی بازسازی سینه، مرحله ی اصلی به شمار می رود و طولانی می باشد. بیمار در مرحله ی اول حداقل دو روز بستری خواهد شد. مراحل بعدی بازسازی سینه اغلب کوتاه می باشد. در مراحل بعدی معمولا نیازی به بستری کردن بیمار، نیست.

02 - بازسازی سینه بعد از برداشتن سینه به علت سرطان

 

شیوه ی انجام بازسازی بعد از برداشتن به علت سرطان

بازسازی سینه بعد از برداشتن به علت سرطان معمولا به دو روش قابل انجام می باشد. انتخاب هر یک از این دو روش با توجه به شرایط بیمار و صلاحدید پزشک انجام می شود. این روش ها عبارتند از:

  • بازسازی سینه با گذاشتن پروتز سینه در قسمت تخلیه شده
  • استفاده از بافت سایر قسمت های بدن و قرار دادن آنها در محل تخلیه شده

پروتز سینه که یکی از رایج ترین روش های بازسازی سینه می باشد، معمولا برای بیمارانی به کار می رود که بنا به دلایلی نمی توانند از بافت بدن خود استفاده نمایند. این جراحی به لحاظ تکنیک های درمانی جراحی ساده تری در مقایسه با روش های دیگر می باشد. این عمل جراحی  با روش پروتز، برای آن دسته از بیمارانی که رادیوتراپی نشده اند و پوست کافی نیز دارند، معمولا در یک مرحله قابل انجام است و حداقل شش ماه بعد نیز می توانند برای اصلاح نوک سینه اقدام نمایند.

در روش بازسازی سینه با استفاده از بافت سایر قسمت های بدن، سینه ها فرم طبیعی تری پیدا خواهند کرد. با استفاده از این روش می توان دو نوع ترمیم را ایجاد نمود. نوعی از ترمیم که از عضله ی صاف شکم می باشد. در نوع دیگر از ترمیم و بازسازی نیز از عضله ی پشت قفسه ی سینه استفاده می گردد. به هنگام انجام عمل جراحی با استفاده از روش بافت های بدن، بافت چربی مورد نظر به سینه انتقال داده می شود و سینه شکل می گیرد.

03 - بازسازی سینه بعد از برداشتن سینه به علت سرطان

مراقبت های پس از بازسازی سینه بعد از برداشتن سینه به علت سرطان

جهت حصول بهترین نتایج و نیز تسریع روند بهبودی و درمان، لازم است نکات زیر به دقت انجام شود:

  • از آنجا که این عمل با درد همراه می باشد، لازم است چند روزی را در بیمارستان بستری باشید.
  • داروها را به دقت و سر ساعت معین مصرف نمایید.
  • برای زمان استحمام حتما با پزشک خود مشورت کنید.
  • درن هایی را که در جریان بازسازی به کار رفته است، باید چند روز بمانند.
  • تا دو ماه از فعالیت های شدید و سنگین ورزشی بپرهیزید.
  • در صورت مشاهده ی نشانه های غیرطبیعی مانند توده، درد زیاد، ترشح و … به پزشک مراجعه نمایید.

۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ توسط مدیر سایت 0 دیدگاه

عمل لیپوساکشن | نحوه جراحی و مراقبت های بعداز عمل

زیبایی یکی از مفاهیمی است که بسیاری از چیزها را در برمی گیرد. اگرچه ممکن است در نگاه اول هنگامی که سخن از زیبایی به میان می آید، بر روی چهره و زیبایی چهره متمرکز شویم اما زیبایی مفهومی بسیار گسترده دارد. در این مقاله از زیبایی بدن و یکی از عمل های جراحی خواهیم گفت که با هدف زیباسازی و فرم دهی به بدن انجام می شود. این عمل جراحی، لیپوساکشن است و ما در اینجا از زوایای گوناگون به این عمل خواهیم پرداخت.

لیپوساکشن چیست؟

عمل لیپوساکشن از آن دسته عمل هایی به شمار می رود که در سال های اخیر رواج بیشتری پیدا کرده است. و یکی از دلایل این رواج را نیز، می توان گرایش بیشتر مردم به زیبایی دانست. همچنین پیشرفت علم و به تبع آن رشد و پیشرفت بخش زیبایی نیز به گسترش این عمل کمک کرده است.

اگر بخواهیم معادلی فارسی برای لیپوساکشن پیدا کنیم که به نوعی معنای این واژه را نیز در خود داشته باشد، می توانیم به عبارت ترکیبیِ «چربی‌کِشی» اشاره کنیم. زیرا در این عمل بخش هایی از چربی های بدن برداشته می شود. این بخش ها، بر روی قسمت هایی از بدن متمرکز می شوند که نقش مهمی در زیبایی و فرم بخشی به بدن ایفا می کنند. قسمت هایی مانند باسن، شکم، بازوها، ران ها، سینه، ساق و مچ پا و یا گردن.

1 5 300x165 - عمل لیپوساکشن | نحوه جراحی و مراقبت های بعداز عمل

شیوه ی انجام عمل لیپوساکشن

این عمل بنا به تشخیص پزشک می تواند به یکی از شیوه های بیهوشی عمومی یا بی حسی موضعی و یا تزریق داخل وریدی صورت گیرد. پزشک با توجه به حال عمومی و شرایط جسمانی فرد، روش مناسب را انتخاب می کند. برای پاسخ گویی دقیق به شیوه ی انجام عمل لیپوساکشن بهتر است به این نکته اشاره کنیم که این عمل با روش های مختلفی انجام می شود. هر روش یا تکنیک، شیوه ی مخصوص به خود را می طلبد. در ادامه به مهمترین و رایج ترین روش ها اشاره خواهیم کرد:

روش موسوم به لیپوساکشن تامسنت

بررسی ها نشان داده است که این روش یکی از محبوب ترین و رایج ترین روش ها به شمار می رود. در این روش با استفاده از بی حسی موضعی چند لیتر محلول سالین و اپی نفرین به زیر پوست آن قسمت هایی از بدن که می بایست چربی اش برداشته شود، تزریق می شود. سپس با کمک لوله هایی کوچک، چربی های مورد نظر کشیده و برداشته می شوند.

2 5 300x144 - عمل لیپوساکشن | نحوه جراحی و مراقبت های بعداز عمل

روش اولتراسوند

این روش را به نام لیپوساکشن اولتراسونیک نیز می شناسند. در این شیوه ارتعاشاتی که از اولتراسوند ساطع می شود سبب از هم پاشیدن سلول های چربی می شوند. همین امر، عمل کشیدن چربی ها را راحت تر و آسان تر می کند. معمولا لیپوساکشن اولتراسونیک برای قسمت هایی که قبلا لیپوساکشن انجام شده است، مناسب خواهد بود.

روش لیزر

در این روش پس از آنکه مکان مورد نظر علامت گذاری شد، داروی بی حسی تزریق می شود. سپس با استفاده از اشعه های لیزر، چربی های ناحیه ی مورد نظر به صورت مایع در می آید. این روش سبب تخلیه ی یکنواخت و یکدست چربی ها خواهد شد.

عمل لیپوساکشن برای چه افرادی مناسب است؟

  • بهتر است بدانید که لیپوساکشن برای آن دسته از افرادی که دارای چاقی مفرط می باشند و اضافه وزن زیادی دارند، مناسب نیست. بلکه برای آن دسته از افرادی که اضافه وزن کم و چاقی موضعی دارند و به دنبال فرم دهی به بدن می باشند، مناسب خواهد بود.
  • ویژگی های پوستی افراد نیز معیار مهمی می باشند. آن دسته از افرادی که پوستشان خاصیت ارتجاعی دارد، گزینه ی مناسبی برای این عمل می باشند.
  • افرادی که از سلامت عمومی خوبی برخوردار می باشند.
  • این عمل برای آن دسته از افرادی که از دخانیات استفاده نمی کنند، گزینه بهتری است و نتایج مطلوب تری را به همراه خواهد داشت.

vaser liposuction procedure v2 1 300x263 - عمل لیپوساکشن | نحوه جراحی و مراقبت های بعداز عمل

مراقبت های پس از عمل لیپوساکشن

برای ماندگاری و دوام نتایج عمل لیپوساکشن بهتر است به مراقبت های پس از عمل توجه نمایید و این مراقبت ها را با دقت انجام دهید:

  • توجه داشته باشید که در ماه های آغازین پس از عمل تا حد امکان از حرکت های کششی و فشار زیاد به بدن خودداری نمایید.
  • داروهای تجویزشده را به موقع و با دقت مصرف نمایید تا احتمال عفونت کاهش یابد و زخم سریع تر بهبود پیدا کنند.
  • تا زمان ترمیم بافت و نیز بهبودی کامل زخم ها از استعمال دخانیات و مصرف داروهای ضد انعقاد خودداری نمایید.

۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ توسط مدیر سایت 0 دیدگاه

اصلاح سایز سینه (ماموپلاستی) | بروزترین روش ۲۰۲۲

سینه و فرم سینه نقش بسیار مهمی در زیبایی بدن و تناسب اندام دارد. از همین رو بسیاری از زنان به دنبال این می باشند تا با فرم دهی و زیبا کردن سینه ها، ظاهری چشمگیرتر داشته باشند. از جمله عمل های جراحی که می تواند به زیبایی و فرم بهتر سینه های بعضی از افراد کمک کند، عمل اصلاح سایز سینه می باشد. ما در این مقاله توضیحاتی را درباره ی جراحی کوچک کردن سینه ارائه خواهیم کرد.

چرا بعضی از افراد عمل اصلاح سایز سینه را انجام می دهند؟

عوامل متعددی سبب می شود که سینه های فرد از تناسب و زیبایی دور شوند و او احساس خوبی نسبت به بدن و اندام خود نداشته باشد. این عوامل در نهایت منجر به کاهش اعتماد به نفس فرد خواهد شد. از جمله این عوامل می توان به بزرگ بودن بیش از اندازه سینه ها اشاره کرد. منظور ما از بزرگ بودن بیش از اندازه یعنی یک نوع بزرگی سینه که هیچ تناسبی با اندام فرد ندارد. بزرگی سینه ها و عدم تناسب آن با ظاهر علاوه بر به وجود آوردن مشکلات ظاهری و زیبایی، با کاهش اعتماد به نفس، به بروز مشکلات روحی نیز منجر خواهد شد. همچنین بزرگی سینه سبب بروز مشکلات پوستی و دردهایی در ناحیه ی گردن، کمر، شانه ها و … نیز می شود. این موارد از مهم ترین دلایلی می باشند که باعث می شود برخی افراد عمل کوچک کردن سینه را انجام دهند.

1 3 300x169 - اصلاح سایز سینه (ماموپلاستی) | بروزترین روش 2022

شیوه ی انجام عمل کوچک کردن سینه

پیش از عمل جراحی اصلاح  کردن سینه جلسه ای با حضور پزشک و بیمار برگزار می شود، در این جلسه پیرامون مسائل مختلفی از جمله اینکه باید کدام نواحی در سینه برش داده شوند، گفت و گو می شود. همان طور که پیش از این اشاره کردیم، عمل کوچک کردن سینه علاوه بر کاهش اندازه ی سینه، بر فرم و شکل سینه نیز اثر می گذارد. از آنجا که ممکن است اهداف متفاوت باشند و برخی از متقاضیان صرفا به دنبال کوچک کردن سینه باشند و برخی علاوه بر کوچک کردن سینه به دنبال فرم دهی نیز باشند، پزشک و بیمار درباره ی محل های ایجاد برش و خارج نمودن بافت سینه، گفت و گو می کنند.

عمل اصلاح سایز سینه از طریق بیهوش نمودن بیمار انجام می شود. ابتدا برش های مورد نظر ایجاد می شود. این برش ها ممکن است به صورت های هاله ای، تی انگلیسی وارونه و سوراخ کلید انجام شود. پس از ایجاد برش ها، بافت اضافی سینه، چربی، غدد و نیز پوست اضافی برداشته می شود و سایز سینه کاهش پیدا می کند. در پایان نیز با تغییر و جابه جایی نوک و هاله ی سینه، شکل و فرم سینه به صورت طبیعی خود برمی گردد.

2 3 300x169 - اصلاح سایز سینه (ماموپلاستی) | بروزترین روش 2022

فواید و مزایای عمل اصلاح سایز سینه

به طور کلی وقت سینه های فرد بسیار بزرگ و بیش از اندازه ی نرمال و طبیعی باشد، مشکلات زیادی را برای او به وجود خواهد آورد. عمل کوچک کردن سینه راهی برای کاهش و از بین بردن این مشکلات است. بخشی از این مزایا، مزیت های زیبایی می باشند و برخی جزو مزیت های درمانی به شمار می روند. عمل کوچک کردن سینه از جمله عمل هایی می باشد که نتایج قابل توجه و رضایت بخشی را برای فرد به ارمغان می آورد. از این رو متقاضیان زیادی دارد. در ادامه به مهم ترین مزایای عمل کوچک کردن سینه اشاره خواهیم کرد:

  • عمل کوچک کردن سینه سبب زیبایی و تناسب اندام فرد خواهد شد.
  • افرادی که سینه هایی بزرگ تر از حد طبیعی دارند در انجام فعالیت های روزانه با مشکلات زیادی دست به گریبان هستند. کوچک کردن سینه باعث می شود تا این افراد فعالیت های روزانه ی خود را به راحتی و با سرعت بیشتری انجام دهند.

3 4 300x225 - اصلاح سایز سینه (ماموپلاستی) | بروزترین روش 2022

  • عمل کوچک کردن سینه سبب کاهش دردها و مشکلاتی خواهد شد که به دنبال بزرگ بودن سینه ها به وجود آمده بودند. افراد پس از این عمل، کاهش محسوس و چشم گیر دردهای گردن، کمر، شانه ها و … را تجربه خواهند کرد.
  • عمل کوچک کردن سینه، علاوه بر زنان برای برخی از مردانی که سینه های بیش از حد بزرگی دارند نیز انجام می شود. این عمل سبب طبیعی شدن سینه ها، کاهش فشارهای روانی بر فرد و افزایش اعتماد به نفس خواهد شد.

۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ توسط مدیر سایت 0 دیدگاه

پروتز سینه و نحوه جراحی آن

سینه بدون تردید نقش مهمی در زیبایی اندام زنان دارد. اهمیت بالای سینه سبب شده است تا زنان نسبت به این عضو حساسیت زیادی داشته باشند و با دقت بیشتری آن را از نظر زیبایی و تناسب بررسی نمایند. بسیاری از زنان از نامتقارن بودن، کوچکی، شل بودن، افتادگی و دیگر مشکلات سینه هایشان ناراضی می باشند و به دنبال راهی هستند تا این مشکلات را برطرف نمایند. قرار دادن پروتز سینه، یکی از راه های درمانی به شمار می رود که به فرم دهی، زیبایی سینه ها و در نهایت به زیبایی اندام منجر می شود.

1 1 300x300 - پروتز سینه و نحوه جراحی آن

منظور از قرار دادن پروتز سینه چیست؟

عمل قرار دادن پروتز سینه، عملی می باشد که به منظور بزرگ و حجیم شدن اندازه ی سینه ها انجام می گیرد. قرار دادن پروتز سینه در پشت بافت طبیعی پستان انجام داده می شود. این پروتزها به صورت کیسه هایی شبیه پستان می باشند و از نظر مواد تشکیل دهنده در سه نوع دسته بندی می شوند. این انواع عبارتند از: پروتزهای سالینی موسوم به آب نمکی، پروتزهای سیلیکونی، پروتزهای ترکیبی که ترکیبی از آب نمکی و سیلیکونی می باشد. محل قرار دادن پروتز سینه در قسمت بالایی عضله ی سینه یا پایین آن می باشد. این عمل از جمله عمل هایی محسوب می شود که بعضی افراد با هدف زیبایی آن را انجام می دهند و برای برخی افراد نیز جنبه ی درمانی دارد.

پیش از عمل قرار دادن پروتز سینه

پیش از قرار دادن پروتز سینه، لازم است که بین پزشک و متقاضی عمل، جلسه ای تشکیل شود و در این جلسه پیرامون بافت سینه، اندازه ی طبیعی سینه ها، عرض سینه، فرایند جراحی، دوره ی نقاهت، میزان تجربه ی پزشک و علاقه و خواست متقاضی گفت و گویی صورت گیرد. در این جلسه ی مشاوره، جنس، سایز و فرم پروتز مناسب برای متقاضی انتخاب خواهد شد. همچنین لازم است که متقاضی آزمایش های قبل از عمل را به صورت کامل و دقیق انجام دهد.

2 1 300x200 - پروتز سینه و نحوه جراحی آن

شیوه ی قرار دادن پروتز سینه

عمل پروتز سینه از جمله عمل هایی می باشد که کمترین تهاجم را دارا می باشد و از این نظر عملی ایمن محسوب می شود. این عمل به وسیله ی بیهوشی عمومی صورت می گیرد. قرار دادن پروتز سینه به چند شیوه انجام می شود. این تعدد شیوه ها با توجه به نوع برش در سینه ها برای قرار دادن پروتز صورت می گیرد. برش ها با توجه به تکنیک و شیوه ی جراحی، فرم سینه ها و اندازه ی پروتزها در نواحی گوناگونی ایجاد می شود. این برش ها عبارتند از: برش در قسمت زیر سینه، برش در قسمت زیر هاله ی نوک سینه ها، برش در قسمت بالای شکم و برش در قسمت زیر بغل.

پس از اینکه برش ها در قسمت مورد نظر ایجاد شد، پروتزها در سینه ها قرار داده می شوند. محل قرار دادن پروتز سینه به شکل و فرم اولیه ی سینه بستگی دارد. این پروتزها را می توان در قسمت پشت بافت ماهیچه ی سینه یا قسمت زیر پوست و بخش بافت نرم سینه قرار داد. قرار دادن پروتز در قسمت پشت عضلات سینه برای آن دسته از کسانی که سینه های کوچکی دارند، مفید است. زیرا اگر پروتز سینه برای این افراد در زیر پوست قرار داده شود، احتمال این وجود دارد که لبه های پروتز از زیر پوست معلوم و مشخص باشد. قرار دادن پروتز سینه برای آن دسته از افرادی که دچار افتادگی سینه می باشند، بهتر است زیر پوست و بافت نرم سینه و روی ماهیچه های سینه انجام شود.

پس از قرار دادن پروتز سینه، برش ها را بخیه می زنند و روی سینه ها را پانسمان می کنند. مدت زمان این عمل معمولا بین ۲ الی ۵ ساعت می باشد.

3 1 300x206 - پروتز سینه و نحوه جراحی آن

 مراقبت های لازم پس از قرار دادن پروتز

بهتر است پس از انجام این عمل، مدتی را به صورت نیمه نشسته استراحت نمایید. این حالت به راحتی و کاهش تورم پس از عمل کمک خواهد کرد.

لازم است به مدت شش ماه الی یک سال از سوتین های مخصوصی که به این منظور طراحی شده اند، استفاده کنید. این سوتین ها باعث می شود تا هم سینه ها فرم بهتری پیدا کنند و هم تورم و التهاب سینه ها را کاهش می دهند.

بهتر است چند روز پس از عمل را استراحت نمایید و تا یک ماه از فعالیت های سنگین خودداری کنید.

تا زمانی که پانسمان روی سینه ها وجود دارد، نباید سینه ها را در معرض آب و خیس شدن قرار دهید. پس از برداشتن پانسمان، می توانید استحمام کنید.

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ توسط مدیر سایت 0 دیدگاه

همه چیز درباره ی اصلاح جدا شدگی عضلات شکم

جدا شدگی عضلات شکم یکی از مشکلات و اختلالات رایج در دوره ی بارداری، زایمان و پس از زایمان به شمار می رود و تعداد زیادی از زنان پس از بارداری به آن دچار می شوند. در این مقاله به این مشکل اشاره خواهیم کرد و توضیحاتی را درباره ی اصلاح جدا شدگی عضلات شکم ارائه خواهیم کرد.

منظور از جدا شدگی عضلات شکم چیست؟

در آغاز بهتر است اشاره ای کوتاه به عضلات شکم و ساختار این عضلات داشته باشیم. عضلات شکمی، شش تکه می باشد. این عضلات شش تکه از قسمت قفسه سینه تا لگن به صورت دو نوار امتداد یافته است. این دو نوار در بخش خط میانی معده به یکدیگر متصل می شوند. منظور از جدا شدگی عضلات شکم، جدا شدن و دور شدن این دو نوار از عضلات شش تکه شکم می باشد.

اگرچه مطالعات نشان داده است که این مشکل تنها مربوط به دوره ی بارداری نیست اما بررسی ها بیان گر این است که این مشکل در دوران بارداری و پس از زایمان رواج بسیار بیشتری دارد. به گونه ای که نزدیک به ۶۶ درصد از زنان در سه ماهه ی سوم بارداری خود دچار جدا شدگی عضلات شکم می شوند.

1 300x185 - همه چیز درباره ی اصلاح جدا شدگی عضلات شکم

 

جدا شدگی عضلات شکم چگونه به وجود می آید؟

جدا شدگی عضلات شکم در دوران بارداری اغلب به دلیل تغییرات هورمونی بر روی بافت همبند رخ می دهد. علاوه بر این ممکن است به هنگام زایمان و به دلیل نگه داشتن بیش از حد تنفس نیز این اتفاق بیفتد. جدا شدگی عضلات شکم ممکن است در بالا، پایین یا هر قسمتی از سطح ناف ایجاد شود.  

جدا شدگی عضلات شکم چه مشکلاتی را به وجود می آورد؟

مطالعات و بررسی ها نشان داده است که بسیاری از زنان این مشکل را تشخیص نمی دهند و به همین دلیل نیز ممکن است اصلاح جدا شدگی عضلات شکم به تعویق بیفتد. از مهم ترین مشکلاتی که به دنبال جدا شدگی عضلات شکم رخ می دهد، ناتوانی و ضعیف شدن عضله های شکم، دردهای مکرر در ناحیه ی کمر و ستون فقرات، اختلال در کنترل ادرار به هنگام خندیدن، بیرون افتادن ناف از شکم و نیز بروز مشکلاتی برای لگن می باشد.

برای اصلاح جدا شدگی عضلات شکم چه اقداماتی می توان انجام داد؟

به منظور اصلاح جدا شدگی عضلات شکم می توان اقداماتی اعم از ورزشی، فیزیوتراپی و جراحی انجام داد. برای برخی از افرادی که درگیر این مشکل می باشند، انجام حرکات ورزشی سخت و زمان بر است به همین دلیل گزینه ی جراحی یکی از گزینه هایی می باشد که اغلب افراد آن را انتخاب می کنند تا زودتر به نتیجه ی دلخواه و مطلوب خود برسند.

عمل اصلاح جدا شدگی عضلات شکم

بهتر است عمل اصلاح جدا شدگی عضلات شکم را زمانی انجام دهید که دیگر قصد باردار شدن ندارید. زیرا اگر این عمل را انجام دهید و سپس اقدام به بارداری نمایید، فشار زیادی بر ناحیه ی شکم وارد می شود و جدا شدگی عضلات شکم دوباره رخ می دهد.

2 300x172 - همه چیز درباره ی اصلاح جدا شدگی عضلات شکم

عمل اصلاح جدا شدگی عضلات شکم تحت بیهوشی عمومی انجام می شود و نزدیک به ۳ ساعت به طول می انجامد. پزشک جراح این عمل را به یکی از شکل های اندوسکوپی، لاپراسکوپی یا با استفاده از ترمیم مستقیم انجام می دهد.

به منظور اصلاح جدا شدگی عضلات شکم،پزشک جراح با توجه به شرایط و وضعیت بیمار، یک یا چند برش ایجاد می کند و در ادامه لبه ی ماهیچه ها را به صورت لایه لایه به هم می دوزد. در فرایند جراحی بر روی سفتی و محکم شدن ماهیچه ها نیز کار میشود تا آنها به صورت اولیه ی خود بازگردند.

در عمل اصلاح جدا شدگی عضلات شکم، شکم صاف و سفت می شود. پس از اینکه اصلاح جدا شدگی عضلات شکم انجام شد، پزشک می تواند فتق را نیز ترمیم نماید و در صورت درخواست بیمار، جراحی زیبایی شکم را تکمیل کند.

 

3 300x172 - همه چیز درباره ی اصلاح جدا شدگی عضلات شکم

مراقبت های لازم پس از عمل اصلاح جدا شدگی عضلات شکم

این عمل نیز همچون عمل های دیگر نیاز به مراقبت هایی دارد و در صورت رعایت دقیق نکات مراقبتی می توانید روند درمان را به خوبی پشت سر بگذارید.

پس از عمل اصلاح جدا شدگی عضلات شکم تا ۶ هفته فعالیت های خود را محدود کنید و در این زمان از هر نوع حرکت سنگین و فشار خودداری نمایید.

پس از گذشتن از دوران محدودیت ها می توانید با مشورت پزشک فعالیت هایتان را از سر بگیرید و حرکات ورزشی مناسب شکم را انجام دهید.

۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ توسط مدیر سایت 0 دیدگاه

اصلاح افتادگی سینه

سینه از جمله اعضایی در بدن به شمار می رود که نقش کلیدی و مهمی در زیباتر کردن بدن و تناسب اندام ایفا می کند. همان قدر که سینه های خوش فرم به زیبایی و تناسب اندام خانم ها کمک می کند، شل بودن و افتادگی سینه، از زیبایی و تناسب اندام فرد می کاهد. ما در این مقاله به اصلاح افتادگی سینه خواهیم پرداخت.

منظور از افتادگی سینه چیست؟

اگرچه افتادگی سینه، مشکلی روشن و بی ابهام است اما برای اینکه مخاطبان عزیز این مقاله بتوانند به تشخیص درستی برسند، اشاره ای کوتاه به این مشکل خواهیم داشت. در قسمت پایین سینه ی همه ی خانم ها خطی وجود دارد. هنگامی که سینه دچار افتادگی می شود، این خط به صورت چینی مشخص می شود که به چین تحتانی سینه موسوم می باشد. به منظور تشخیص و اصلاح افتادگی سینه، نوک سینه و هاله را بررسی نمایید. اگر نوک سینه و قسمت هاله از چین پایین تر باشند، سینه دچار افتادگی می باشد. لازم به ذکر است که میزان افتادگی سینه در افراد مختلف، متفاوت می باشد و شامل افتادگی خفیف، افتادگی متوسط و افتادگی سینه شدید می باشد.

1 1 768x512 - اصلاح افتادگی سینه

 

علل و عوامل بروز افتادگی سینه

عوامل متعددی سبب بروز افتادگی سینه می شود. یکی از مهم ترین عوامل این رخداد را می توان زمان و افزایش سن دانست اما در کنار افزایش سن، علل دیگر نیز در بروز افتادگی سینه نقش دارد که در ادامه به این علل اشاره خواهیم کرد:

  • زایمان و شیردهی یکی از مهم ترین عللی است که می تواند سبب افتادگی سینه ی خانم ها شود.
  • عوامل ژنتیکی بر فرم، اندازه و تغییرات سینه بانوان تأثیرگذار می باشد.
  • کاهش و افزایش وزن می تواند به تغییر اندازه ی سینه و افتادگی آن منجر شود.
  • از دیگر عوامل بروز افتادگی سینه می توان به استعمال دخانیات اشاره کرد. دخانیات منجر به از بین رفتن الاستین بافت سینه خواهد شد. از بین رفتن الاستین به مرور از بافت سینه می کاهد و اندازه ی پوست سینه را افزایش می دهد. کاهش بافت سینه و افزایش میزان پوست سینه در نهایت به افتادگی سینه می انجامد.
2 1 - اصلاح افتادگی سینه

 

شیوه ی انجام عمل اصلاح افتادگی سینه

چنان که پیش تر نیز اشاره نمودیم، افتادگی سینه درجات گوناگونی دارد. عمل اصلاح افتادگی سینه نیز براساس این درجات و میزان شدت افتادگی انجام می شود. در ادامه به انواع روش های انجام عمل اصلاح افتادگی سینه براساس درجات خفیف، متوسط و شدید، خواهیم پرداخت:

عمل اصلاح افتادگی سینه (نوع خفیف)

این عمل با توجه به اندازه و سایز سینه انجام خواهد شد. به این معنا که اگر سینه های فرد کوچک باشد، با قرار دادن پروتز در سینه، هم افتادگی برطرف خواهد شد و هم بافت سینه بزرگ تر می شود و سینه به سمت بالاتر کشیده خواهد شد.

عمل اصلاح افتادگی سینه (نوع متوسط)

در نوع متوسط افتادگی سینه، سینه ها معمولا نزدیک به ۳ تا ۷ سانتی متر پایین تر از قسمت چین تحتانی می باشد. در عمل اصلاح افتادگی سینه نوع متوسط برشی به منظور خارج نمودن بافت اضافی که سبب افتادگی شده است، در نزدیکی نوک سینه ایجاد می شود.

عمل اصلاح افتادگی سینه (نوع شدید)

اصلاح افتادگی سینه در نوع شدید با عملی موسوم به ماستوپکسی درمان می شود. شیوه ی انجام این عمل به این صورت است که برشی دور هاله ی سینه ایجاد می شود. سپس خطی عمودی از قسمت نوک سینه به طرف پایین کشیده می شود. اگر شدت افتادگی سینه بسیار زیاد باشد، برش به شکل لنگری ایجاد خواهد شد. به این معنا که علاوه بر برشی که در قسمت دور هاله ی سینه ایجاد شده و برش عمودی، یک برش عرضی نیز در قسمت چین تحتانی ایجاد می شود. جراح پس از ایجاد برش های مورد نظر، پوست اضافی سینه ها را بر می دارد. سپس در بافت عمقی بخیه هایی زده می شود. با زدن بخیه ها، سینه ها در موقعیت جدید کاملا تثبیت خواهند شد. در انتهای نیز برش هایی که روی سینه ایجاد شده بود، بخیه زده می شوند.

3 1 - اصلاح افتادگی سینه

مراقبت های پس از عمل اصلاح افتادگی سینه

به منظور سرعت بخشیدن در روند بهبودی و نیز پایداری و دوام نتایج، مراقبت های زیر الزامی می باشد:

  • استفاده از سینه بند مخصوص ورزشی و گن های فشرده ساز
  • خودداری از انجام فعالیت ها و حرکات ورزشی سنگین
  • دو الی شش هفته پس از عمل اصلاح افتادگی سینه پیاده روی سبک را انجام دهید.

۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ توسط مدیر سایت 0 دیدگاه

بهترین روش اصلاح افتادگی بازو

زیبایی را می توان مجموعه ای از هماهنگی ها در بخش های گوناگون بدن دانست. از این رو زیبایی تنها مختص چهره نیست، بلکه سایر اندام ها را نیز در بر می گیرد. از جمله ی این اندام ها و اعضا می توان به بازوها اشاره نمود. افتادگی بازو از جمله مواردی می باشد که تأثیری منفی بر ظاهر بازو می گذارد. ما در این مقاله نگاهی خواهیم داشت به اصلاح افتادگی بازو و به روش جراحی براکیوپلاستی که بهترین روش اصلاح افتادگی بازو است، خواهیم پرداخت.

منظور از افتادگی چیست؟

در صورتی که بازو دچار چربی و پوست اضافی باشد، دچار بدفرمی می شود و بخشی از پوست آن آویزان خواهد شد. آن دسته از افرادی که سایز بازوهایشان بسیار بزرگ می باشد، اغلب دچار شل شدن و افتادگی بازو می شوند. افتادگی بازو ممکن است مشکلات زیادی را برای افراد به وجود آورد. از رایج ترین مشکلات این افراد این است که آنها معمولا نمی توانند لباس های دلخواهش را بپوشند و به مرور زمان دچار کاهش اعتماد به نفس می شوند.

1 - بهترین روش اصلاح افتادگی بازو

دلایل افتادگی بازو چیست؟

علل گوناگونی ممکن است به افتادگی، بزرگی و شل شدن بازوها منجر شود. مهم ترین دلایل عبارتند از:

افزایش سن و گذر زمان را می توان یکی از مهم ترین علل افتادگی بازو دانست. با افزایش سن قابلیت کشسانی پوست کاهش می یابد و افتادگی پدیدار می گردد.

کاهش وزن نیز از دیگر عواملی است که می تواند منجر به افتادگی بازوها شود. به خصوص کاهش وزن های پی در پی و مکرر. با کاهش وزن، بخش قابل توجهی از چربی زیر پوست از بین خواهد رفت. از دست دادن چربی، پوست را شل و افتاده می کند.

زمینه های ارثی و ژنتیکی نیز از دیگر دلایل افتادگی بازو می باشند.

چه کسانی برای انجام این عمل مناسب می باشند؟

افرادی با ویژگی های زیر مناسب ترین کاندیدا برای انجام عمل اصلاح افتادگی بازو یا همان زیباسازی بازو، می باشند:

آن دسته از افرادی که سایز بازوهایشان در مقایسه با سایر اندام های بدنشان بزرگ تر می باشد. عمل اصلاح افتادگی بازو می تواند سایز بازوهای این افراد را متناسب و هماهنگ با قسمت های دیگر نماید.

افرادی که به سبب کاهش وزن های پی در پی و مکرر، بازوهایشان شل، آویزان و افتاده شده است.

آن دسته از افرادی که به دلیل افزایش سن و گذر زمان، دچار افتادگی بازو شده اند و روند افتادگی بازوهایشان به مرور زمان بیشتر و شدیدتر می شود.

افرادی که از سلامت کافی برخوردار می باشند.

2 - بهترین روش اصلاح افتادگی بازو

 

روش انجام عمل اصلاح افتادگی بازو

جراح در آغاز بیمار را تحت بیهوشی عمومی قرار می دهد. در برخی موارد ممکن است همزمان با عمل اصلاح افتادگی بازو، عمل لیپوساکشن نیز انجام شود. در این گونه موارد پزشک با لیپوساکشن چربی های اضافی را خارج می کند و با برداشتن پوست اضافه ی بازوها به اصلاح افتادگی بازو می پردازد.

جراح برشی در ناحیه ی زیر بغل ایجاد می نماید. این برش از قسمت زیر بغل تا قسمت آرنج امتداد می یابد. خوب است بدانید که پزشک پیش از انجام جراحی و در جلسات مشاوره با شما درباره ی محل برش گفت و گو می کند. از آنجا که برای برخی از افراد محل زخم حاصل از برش بسیار مهم است، جراح در جلسه مشاور درباره ی این موضوع با شما گفت و گو خواهد کرد و توضیحات لازم را در اختیار شما قرار می دهد. در نهایت با در نظر گرفتن همه ی موارد، مکان مورد نظر و مناسب انتخاب خواهد شد.

جراح در ادامه برش کوچکی را در ناحیه ی بالای بازو و قسمت پشت آن ایجاد خواهد کرد. این برش به منظور برداشتن چربی های اضافه بازو ایجاد می شود. در انتها و پس از برداشتن چربی و پوست اضافه ی بازوها، محل برش ها بخیه و پانسمان می شوند. این روند برای هر دو بازو تکرار خواهد شد.

3 e1650615677361 768x494 - بهترین روش اصلاح افتادگی بازو

 

مراقبت های پس از انجام عمل اصلاح افتادگی بازو

به منظور تسریع در روند درمان و همچنین حصول نتایج مناسب و ماندگار، لازم است مراقبت های زیر را به دقت انجام دهید:

هفته ی آغازین پس از عمل از انجام هر فعالیتی با دست هایتان خودداری نمایید. بهتر است به هنگام نشستن و خوابیدن، دست هایتان را بالاتر از بدنتان قرار دهید.

تا یک ماه پس از عمل، از انجام هر گونه فعالیت ورزشی که به وسیله ی بازوها انجام می شود، اجتناب کنید.

داروها و مسکن های تجویزشده را به صورت منظم استفاده نمایید.