از بین بردن خط اخم با جراحی به صورت دائم
بسیاری از ما به هنگام اخم کردن، خطی میان دو ابرویمان شکل می گیرد. به این خط، اصطلاحا خط اخم می گویند. اما برخی از افراد به دلایل گوناگون، حتی در زمان های عادی و هنگامی که قصد اخم کردن هم ندارند، خطی بین ابروهایشان وجود دارد. این خط باعث می شود، فرد همیشه ناراحت و اخمو به نظر برسد. علاوه بر این خط اخم سن فرد را نیز بیشتر از آنچه واقعا هست، نشان می دهد.
از بین بردن خط اخم برای افرادی که درگیر این مشکل هستند، دغدغه ی بزرگی به شمار می رود. این افراد همیشه تلاش می کنند تا با لوازم آرایش این خط را پنهان کنند اما معمولا نتیجه ی خوبی نمی گیرند و اثر آن چند ساعت بیشتر دوام نمی آورد و از بین می رود. از بین بردن خط اخم با جراحی به صورت دائم، یکی از بهترین روش ها می باشد. ما در این مقاله به جراحی از بین بردن خط اخم خواهیم پرداخت.
علل به وجود آمدن خط اخم
خط اخم بنا به دلایل متعددی به وجود می آید. از مهم ترین علل به وجود آمدن خط اخم می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- مهم ترین دلیل ایجاد این خط، افزایش سن است. پوست با افزایش سن نازک می شود و بخشی از رطوبت و ویژگی ارتجاعی بودنش را از دست می دهد. این عوامل سبب ایجاد خط اخم می گردند. برای از بین بردن خط اخم ناشی از افزایش سن، روش از بین بردن خط اخم با جراحی به صورت دائم پیشنهاد می شود.
- جنس و نوع پوست
- اضطراب و انواع فشارهای روانی می توانند روی پوست صورت تأثیر منفی بگذارند و در ایجاد خط اخم مؤثر باشند.
- زمینه ی وراثتی
- استعمال دخانیات
- قرار گرفتن بیش از حد در مقابل نور خورشید
- تکرار مداوم و مکرر حرکاتی شبیه اخم کردن
چه کسانی برای از بین بردن خط اخم با جراحی به صورت دائم مناسب می باشند؟
این جراحی برای افرادی با شرایط زیر مناسب می باشد:
- افرادی که از سلامت عمومی کافی برخوردار باشند.
- از بین بردن خط اخم با جراحی به صورت دائم برای آن دسته از افراد که به دنبال روشی دائمی می باشند، بسیار مناسب می باشد.
- افرادی که به تزریق بوتاکس و ژل واکنش واکنش مناسبی نشان نداده اند.
- این جراحی برای کسانی که بالای ۳۰ سال دارند، مناسب تر می باشد. اما با در نظر گرفتن شرایط متقاضیان، می توان این عمل را برای کسانی که جوان تر هستند نیز انجام داد.
روش انجام از بین بردن خط اخم با جراحی به صورت دائم
اگرچه از بین بردن خط اخم به روش های متعددی انجام می شود. اما از آنجا که این روش ها موقتی می باشند، پس از مدتی از بین می روند. اما از بین بردن خط اخم به روش جراحی به صورت دائم می باشد. دائمی و ماندگار بودن نتایج این عمل باعث شده تا متقاضیان زیادی داشته باشد و مورد توجه بسیاری از افراد قرار گیرد.
جراح به منظور از بین بردن خط اخم، ابتدا بیمار را تحت بیهوشی عمومی قرار می دهد. سپس برشی در امتداد چین پلک بالایی چشم ایجاد می شود. این برش به جراح امکان این را می دهد که به ناحیه عضله ی چین دسترسی پیدا کند و بتواند به کالبدشکافی آن ناحیه بپردازد. به این منظور جراح در قسمت زیرین داخل ابروها، عضله ی چین دهنده را مشخص می کند و به صورت آهسته و آرام، آن عضله را حذف می نماید. پس از آنکه جراح عضله ی چین دهنده را به میزان کافی حذف نمود، به سمت دیگر می رود. در انتها برش های ایجاد شده با دقت و ظرافت بخیه زده می شوند.
علاوه بر این روش، برخی از جراحان برای از بین بردن خط اخم، از شیوه ی لیفت پیشانی نیز استفاده می کنند.
مراقبت های پس از جراحی
پس از انجام جراحی لازم است به منظور تسریع در روند بهبود و همچنین نتایج بهتر، مراقبت های زیر را انجام دهید:
پس از عمل، استراحت کافی داشته باشید و از فعالیت های پر فشار و شدید خودداری کنید.
جراحی از بین بردن خط اخم، در نزدیکی چشم صورت می گیرد. به همین منظور بهتر است که بیمار پس از عمل از تماشای تلویزیون خودداری نماید.
از داروها و پمادهایی که توسط پزشکتان تجویز شده به دقت استفاده نمایید.
در صورت خونریزی به پزشک مراجعه نمایید.