
خارج کردن چربی اضافه ی بدن چگونه است ؟
رسیدن به زیبایی و تناسب اندام با روش های متعددی امکان پذیر است. برخی از این روش ها به دلایلی مانند زمان بر بودن، سختی و مشقت فراوان و … برای تعدادی از افراد موفقیت آمیز نبوده است و آنها در میانه ی راه بدون گرفتن هیچ نتیجه ای دلسرد شدند. اما در این میان روش هایی نیز وجود دارد که شما را زودتر به نتیجه ی مطلوب و مورد نظرتان خواهد رساند.
در این میان، خارج کردن چربی اضافه ی بدن را می توان از مهم ترین و کاربردی ترین روش ها دانست که امروزه به سبب رشد و پیشرفت چشمگیر علم و فناوری های نوین به شیوه های گوناگون انجام می شود. در این مقاله به مهم ترین شیوه های خارج کردن چربی اضافه ی بدن خواهیم پرداخت.
مهم ترین عوامل ایجاد چربی اضافه در بدن
- چربی ها در طی سال ها و به دلیل عوامل گوناگونی ایجاد می شوند و در نهایت به اضافه وزن و چاقی منجر می گردند. این امر علاوه بر تأثیر نامطلوب بر زیبایی و تناسب اندام، سلامت فرد را نیز دچار مشکل و اختلال خواهد کرد. مهم ترین عوامل ایجاد چربی اضافه در بدن به اختصار چنین است:
- پرخوری و تحرک کم یکی از مهم ترین عوامل ایجاد چربی اضافه در بدن می باشد. کمبود تحرک را می توان یکی از نتایج و آثار زندگی در قرن حاضر دانست. پرخوری و دریافت کالری های زیاد سبب تجمع چربی در قسمت های گوناگون بدن و در نتیجه اضافه وزن و چاقی خواهد شد.
- عامل وراثت نیز از عوامل مهمی می باشد که باید به آن توجه کرد. برخی افراد از نظر ژنتیکی و به سبب وراثت مستعد افزایش وزن و ایجاد چربی اضافه در بدن می باشند.
- تغییرات هورمونی و عامل استرس هم از جمله عواملی می باشند که بر ایجاد چربی اضافه در بدن تأثیر می گذارند.
- از دیگر عوامل مهم بر ایجاد چربی اضافه در بدن، عامل سن می باشد. به صورت طبیعی با افزایش سن، متابولیسم بدن کاهش پیدا می کند و چربی ها در قسمت های گوناگون بدن ایجاد می شود.
شیوه ی انجام لیپوماتیک روشی برای خارج کردن چربی اضافه ی بدن
در ابتدا به این موضوع اشاره کنیم که شما با استفاده از این روش می توانید اقدام به خارج کردن چربی اضافه ی بدن در قسمت های مختلفی مانند شکم، سینه، کمر، بازوها، باسن، پهلوها، ران ها، گردن و … نمایید. پیش از انجام این عمل، طی جلسات مشاوره و گفت و گو با پزشک، مشخص می شود که برای خارج کردن چربی اضافه ی بدن باید روی کدام قسمت ها متمرکز شد و چه میزان چربی کشیده شود.
این عمل با استفاده از بیهوشی موضعی انجام می شود. در این روش به منظور خارج کردن چربی اضافه ی بدن لوله ی ظریفی موسوم به کانولا، از طریق برشی بسیار کوچک وارد پوست شما خواهد شد. در این روش با استفاده از لرزش هایی که از طریق دستگاه ایجاد می شود، چربی های بدن خرد خواهد شد و خارج کردن چربی اضافه ی بدن بدون ایجاد هیچ گونه آسیبی به پوست انجام می شود. پزشک شما در حین انجام این عمل و همراه با خارج کردن چربی اضافه ی بدن، می تواند با دقت و ظرافت، روی فرم دادن بدن نیز متمرکز شود.
این جراحی توسط یک پزشک فوق تخصص جراح پلاستیک انجام میگردد ، بررسی و مطمئن شدن از پزشک جراح که در شرایط فعلی یکی از سخت ترین کارها میباشد. مرجع اطلاعات پزشکان در این لینک میباشد .
مراقبت های پس از خارج کردن چربی اضافه ی بدن
پس از خارج کردن چربی های اضافه ی بدن، به منظور نتیجه ی بهتر و دوام و ماندگاری بیشتر، لازم است تا مراقبت هایی را به دقت انجام داد. در ادامه به مهم ترین این مراقبت ها اشاره خواهیم کرد:
- بهتر است تقریبا تا 2 هفته پس از خارج کردن چربی اضافه ی بدن از انجام حرکت های ورزشی خودداری کنید. پس از 2 هفته می توانید ورزش را شروع کنید.
- در روزهای آغازین پس از عمل ممکن دردهایی داشته باشید. می توانید با مشورت و تجویز پزشک مسکن هایی را برای تسکین درد استفاده نمایید.
- بهتر است تا مدتی پس از خارج کردن چربی اضافه ی بدن، تحت نظر پزشک باشید تا روند بهبودی را با سرعت و اطمینان بیشتری طی کنید.
- بهتر است تا 24 ساعت پس از این عمل و به هنگام بیداری، هر 20 دقیقه یک بار، روی لباس یخ بگذارید.
- بنا به نظر پزشک تا مدتی پس از خارج کردن چربی اضافه ی بدن، از لباس های مخصوص به منظور فرم دهی بهتر بدن استفاده کنید.