همه چیز درباره ی برداشتن پوست اضافه ی بازو
پوست در گذر زمان و با افزایش سن دچار افتادگی خواهد شد. این افتادگی ممکن است برای بسیاری از قسمت های بدن رخ دهد. پوست اضافه و افتادگیِ به وجود آمده، تأثیری منفی بر زیبایی ظاهری اندام ها می گذارد. براکیوپلاستی یکی از مطمئن ترین و کارآمدترین روش ها برای برداشتن پوست اضافه ی بازو، می باشد. ما در این مقاله نگاهی خواهیم داشت به انجام جراحی برداشتن پوست اضافه ی بازو و به نکات مهم این عمل خواهیم پرداخت.
منظور از عمل برداشتن پوست اضافه ی بازو یا همان براکیوپلاستی چیست؟
به مرور زمان و با افزایش سن، تغییراتی در پوست ایجاد خواهد شد. افتادگی و شل شدن پوست از مهم ترین این تغییرات است. خوشبختانه عمل براکیوپلاستی با برداشتن پوست اضافه ی بازو، می تواند به بازوهای شما سایز و فرم مناسب و دلخواه را بدهد.
شیوه ی انجام جراحی برداشتن پوست اضافه ی بازو
در ابتدا باید گفت این جراحی توسط یک پزشک فوق تخصص جراح پلاستیک انجام میگردد ، بررسی و مطمئن شدن از پزشک جراح که در شرایط فعلی یکی از سخت ترین کارها میباشد. مرجع اطلاعات پزشکان در این لینک میباشد .
پیش از جراحی براکیوپلاستی و به منظور برداشتن پوست اضافه ی بازو، آزمایش های مختلفی از بیمار گرفته می شود. پزشک به وسیله ی این آزمایش ها بهترین روش را برای جراحی برمی گزیند. روشی که دارای کمترین عوارض باشد.
جراح پس از آنکه بیمار را تحت بیهوشی عمومی قرار داد، برشی را در قسمت داخلی بازو ایجاد می کند. ذکر این نکته ضروری است که غالبا این برش در قسمت داخلی بازو ایجاد می شود اما در شرایط و موقعیت هایی خاص با صلاحدید پزشک و وضعیت بیمار ممکن است محل برش اندکی تغییر کند.
برش ایجاد شده نسبتا بزرگ می باشد و از قسمت زیر بغل تا نزدیکی آرنج امتداد می یابد. در این جراحی به منظور حصول بهترین نتایج ابتدا به وسیله ی لیپوساکشن، چربی های اضافه برداشته می شود. سپس پزشک مبادرت به برداشتن پوست اضافه ی بازو می کند. در فرایند این جراحی و با حذف و برداشتن چربی ها و پوست اضافه ی بازو، قسمت های هلالی بازو جدا خواهد شد و ظاهر بازو سفت و صاف خواهد شد. پزشک پس از جراحی هر دو بازو و زدن بخیه، بازوها را پانسمان می نماید. همچنین پزشک در همین مرحله لوله ای را به صورت موقت جهت تخلیه ی خونابه و ترشحات در قسمت زیر پوست قرار می دهد.
مزایای برداشتن پوست اضافه ی بازو
این عمل مزایای متعددی دارد و ما در اینجا به مهم ترین مزایای این جراحی اشاره خواهیم نمود:
- بسیاری از کسانی که به انجام این عمل مبادرت می ورزند، از سایز و ظاهر بازوهای خود راضی نیستند. افتادگی و پوست اضافه ی بازوها باعث می شود که افراد نتوانند لباس های دلخواه و مطلوب خود را بپوشند و این مسائل بر روی اعتماد به نفس آنها تأثیر منفی می گذارد. این جراحی علاوه بر زیبایی ظاهری، از نظر روحی نیز به کمک این افراد خواهد شتافت.
- اگرچه زخم ایجاد شده از این عمل نسبتا بزرگ می باشد اما از آنجا که محل این اسکار در قسمت داخلی بازو می باشد، در معرض دید نیست و این یکی از مهم ترین مزایای این جراحی می باشد.
- لازم است که بیماران در دوران نقاهت، بسیاری از موارد را رعایت کنند اما نکته ی مهم این است که این عمل دوران نقاهت دشواری ندارد و این موضوع را نیز می توان از مزایای عمل برداشتن پوست اضافه ی بازو دانست.
- از دیگر مزایای این عمل می توان به این موضوع اشاره کرد که بیمار در صورت انجام مراقبت های لازم می توان در زمانی کوتاه، فعالیت های طبیعی و روزانه ی خود را از سر بگیرد.
مراقبت های پس از انجام جراحی برداشتن پوست اضافه ی بازو
مراقبت های پس از عمل، جزء جدانشدنی هر عمل می باشد. به منظور حصول نتایج مطلوب و همچنین تسریع در روند درمان و بهبودی، لازم است که به دقت و با جدیت تمام، مراقبت های پس از عمل را انجام دهید. از مهم ترین موارد مراقبتی که پس از این جراحی باید انجام دهید، می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- داروها و مسکن هایی را که پزشک تجویز نموده، در زمان معین و به صورت منظم مصرف نمایید.
- توجه داشته باشید که تا یک ماه پس از عمل محدوده ی بلند کردن بازوها را رعایت کنید و دست هایتان را بالاتر از شانه نبرید.
- جهت کشیدن بخیه ها و همچنین خارج نمودن لوله ی تخلیه حتما به پزشک مراجعه نمایید.
- از وسایل و پوشش های مراقبتی که توسط پزشک تجویز می شود، استفاده کنید.
- در صورت داشتن هر گونه نشانه ی تب، درد شدید، خونریزی، التهاب یا عفونت به پزشک خود مراجعه نمایید.