برداشتن پوست اضافه ی شکم
از دیرباز تا کنون میل به زیبایی در ذات بشر بوده است. زیبایی و تناسب اندام متعلق به عضوی خاص نیست بلکه زیبایی مجموعه ای از تناسبات بین اعضای مختلف بدن است. هر چند در این میان ممکن است سهم عضوی از بدن نسبت به سایر اعضا بیشتر باشد. شکم را می توان یکی از اعضای بدن دانست که نقش غیر قابل انکاری در زیبایی و تناسب اندام دارد. در این مقاله به یکی از اعمال زیبایی شکم که شامل برداشتن پوست اضافه ی شکم می باشد، خواهیم پرداخت.
منظور از برداشتن پوست اضافه ی شکم چیست؟
بنا به دلایل گوناگونی ممکن است پوست شکم دستخوش تغییرات و دگرگونی هایی شود. این تغییرات اغلب بر زیبایی بدن تأثیر منفی می گذارد و موجبات ناراحتی و نارضایتی فرد را فراهم خواهد کرد. برخی از افراد به ورزش روی می آورند. اگرچه ورزش شیوه ای مفید محسوب می شود اما نتایج و ثمرات ورزش در بلند مدت مشاهده می شود و علاوه بر این در بسیاری از مواقع، کاهش وزن سبب شل شدن پوست می شود و یکی از نقاطی که این شل شدن و افتادگی را تجربه می کند، شکم می باشد. یکی از روش های مفید و نتیجه بخشی که می تواند زیبایی شکم و به دنبال آن تناسب اندام را برای فرد به ارمغان آورد، برداشتن پوست اضافه ی شکم می باشد. برداشتن پوست اضافه ی شکم شیوه ای نوین محسوب می شود که می تواند فرد را از شل بودن و افتادگی شکم رها کند. در این شیوه قسمتی از پوست اضافه ی شکم برداشته می شود و با این عمل، نازیبایی آن ناحیه برطرف خواهد شد.
شیوه ی انجام عمل برداشتن پوست اضافه ی شکم
در ابتدا باید گفت این جراحی توسط یک پزشک فوق تخصص جراح پلاستیک انجام میگردد ، بررسی و مطمئن شدن از پزشک جراح که در شرایط فعلی یکی از سخت ترین کارها میباشد. مرجع اطلاعات پزشکان در این لینک میباشد .
برای انجام عمل برداشتن پوست اضافه ی شکم در ابتدا باید با پزشک خود مشورت نمایید و درباره فرم دلخواه گفت و گو کنید. توجه داشته باشید که در جلسات گفت و گو شناخت دقیق خواسته هایتان بسیار مهم است. چون همین موارد است که در نهایت می تواند در نوع عمل شما نقش داشته باشد. زیرا برداشتن پوست اضافه ی شکم متناسب با بدن، خواسته، نیاز و هدف شما به دو شیوه انجام می شود.
به این معنا که اگر میزان چربی ها و همچنین افتادگی شکم فقط در قسمت زیر شکم باشد، عمل برداشتن پوست اضافه ی شکم به صورت محدود انجام می شود که اصطلاحا به آن مینی ابدومینوپلاستی می گویند.
اما اگر مشکل گستردگی بیشتری داشته باشد، عمل نیز گسترده تر و کامل تر خواهد بود. برای انجام این عمل ابتدا با توجه به شرایط بیمار بیهوشی عمومی یا بی حسی انجام می شود. عمل معمولا بین ۲ تا ۵ ساعت به طول می انجامد.
در صورتی که میزان چربی ها و افتادگی شکم بیمار تنها به ناحیه زیر شکم محدود شود، برشی افقی در قسمت زیر شکم ایجاد می شود. سپس پوست زیر شکم تا قسمت ناف برش می خورد و از دیواره ی شکم جدا می شود. در ادامه چربی هایی که در این قسمت وجود دارد تخلیه می شود. سپس پوست را تا خط برش می کشند و پوست اضافه بریده و برداشته می شود و پس از آن شکم را بخیه می زنند.
اگر میزان چربی های بیمار گسترده تر و وسیع تر باشد، عمل برداشتن پوست اضافه ی شکم به شیوه کامل تر و گسترده تری انجام خواهد گرفت. در این شیوه در ناحیه ی پایین شکم، برشی افقی ایجاد می شود. این برش معمولا در قسمت بین دو استخوان لگن و بالاتر از قسمت شرمگاهی می باشد. سپس برش دوم برای جدا کردن ناف از بافت های اطراف، در نزدیک ناف ایجاد می شود.
پس از آن پوست را تا قسمت قفسه ی سینه از دیواره ی شکم جدا می کنند. در ادامه پوست را کمی پایین می کشند و بخش های اضافی پوست را بریده و برمی دارند. سپس سوراخی جدید برای ناف ایجاد می شود. در نهایت ناف را در محل جدید خود بخیه می زنند و ناحیه ی برش خورده نیز پس از کشیده شدن پوست بخیه خواهد خورد.
چه کسانی گزینه ی مناسبی برای عمل برداشتن پوست اضافه ی شکم می باشند؟
اگرچه بسیاری از افراد به دلیل نتایج سریع این عمل، متقاضی برداشتن پوست اضافه ی شکم می باشند، اما خوب است بدانید که این عمل برای برخی از افراد مناسب است.
- متقاضی باید از سلامت عمومی خوبی برخوردار باشد.
- این عمل برای کسانی که نزدیک به ۱۵ درصد اضافه وزن دارند، گزینه ی مناسبی می باشد.
- عمل برداشتن پوست اضافه ی شکم برای آن دسته از افرادی که قصد باردار شدن ندارند، مناسب می باشد.